Gradska malonogometna liga ' Sport 3000 ' - 1. kolo

Proteklog se vikenda na parket Doma sportova vratila malonogometna liga grada Pule u kojoj se natječe 12 momčadi.

U prvome kolu branitelj naslova ekipa Medior Grina ostvarila je pobjedu protiv momčadi Stella Šijana golovima Šistova, Šumanovca i Rakovića dok je za šijance precizan bio Milan Joka sa 6 metara.

Momčad Premanture predvođena Simeunovićem koji je uz jedan gol Kontošića dva puta tresao protivničku mrežu, izborila je pobjedu protiv verudeža. Iako su većinu susreta snage na terenu bile ravnopravne na kraju su ipak tri boda otišla prema Premanturi.

U derbiju kola Duran i Mne Veruda podjelili su bodove. Sve je već bilo riješeno do poluvremena, Alen Salihović doveo je Duran u vodstvo dok je Marko Bilušković postavio konačni rezultat.

Elkron / As Doblanović nadigrala je i zasluženo odnjela pobjedu protiv vodnjanca. Hat - trick Licarda i po jedan gol Lolića i Mataje bili su više nego dovoljni za trobod. Precizni za Buffalo Vodnjan bili su Prhat i Šimićević.

U kvartovskom derbiju između Punte i Šijane ipak nismo dobili pobjednika. Punta je došla u vodstvo preko Kamenčića ali je odmah početkom nastavka Mark Kostešić pogodio za konačnih 1:1 i podjelu bodova.

Sljedeće kolo na rasporedu je u nedjelju 24.09. s početkom u 19 h.

Rezultati 1. kola ;

EL STIL - NETKO IZ MASE 0:3 ( BB )

MEDIOR GRIN - STELLA ŠIJANA 3:1 ( 1:1 )

PREMANTURA - MNK VERUDA 2008 3:0 ( 0:0 )

DURAN - MNE VERUDA 1:1 ( 1:1 )

ELKRON / AS DOBLANOVIĆ - BUFFALO VODNJAN 5:2 ( 3:1 )

PUNTA - MNK ŠIJANA 1:1 ( 1:0 )