Izvještaj - Moja Ulica Moja Ekipa - Pretkolo ( 08.12. )

Drugoga dana pretkola svoje mjesto u prvome kolu izborilo je još šest momčadi. Rovinježi pod imenom Mne Acapulco predvođeni dvostrukim strijelcem Paolom Bernobićem preselili su na tribine mladu momčad Šijane za koje je precizan bio Marin Ristić.

Slovenski hakleri okupljeni u ekipi Agencija Medior nisu imali previše problema protiv Porshe Istra iako su na poluvremenu imali tek gol prednosti koji je zabio Brkić. U nastavku ponovo je Brkić povećao vodstvo, a do kraja susreta još su se na listu strijelaca upisali jednom Bizjak i dva puta Artner.

Ekipa Gerrada nakon što je dan prije završila svoj put na veteranskome turniru jučer su završili i na glavnome turniru. Mlada slovenska momčad Banda de Popo bila je prejaka za haklere Gerrarda. Borut Kolar na svoj konto upisao je četri gola, Depangher dva, te po jedan Jesih, Škerlić, Klinc i Stepančić dok je za poražene precizan bio Jozičić.

Hakleri Dental Team Subotića nisu se previše namučili protiv Durana. Hat - trick Antonia Vekića, te golovi Ladislovića i Di Giusta bila su i više nego dovoljna za prolaz. 

Vrlo čvrsta utakmica odigrala se između As Dobalnović i Riva Restorana Trošt.  Prvi su u vodstvo došli hakleri Trošta preko Opačka ali je Lolić vratio rezultat u egal. Prolaz Doblanovića u drugome poluvremenu pogodio je Mauro Čude. U prvome kolu očekuje nas prava malonogometna poslastica jer će snage odmjeriti Pizzeria Jupiter Toledo i AS Doblanović.

REZULTATI - SENIORI

AS DOBLANOVIĆ - RIVA RESTORAN TROŠT 2:1

DENTAL TEAM SUBOTIĆ - DURAN 5:0

GERRARD - BANDA DE POPO 1:10

PORSCHE ISTRA - AGENCIJA MEDIOR 0:5

MNE ACAPULCO - MNK ŠIJANA JUNIORS TOBACCO SHOP 33 2:1

Kod veterana imali smo samo jedan susret, a snage su odmjerili Pizzeria Tivoli i Santa Domenica. Već do poluvremena Franković i Načinović doveli su Santa Domeica u vodstvo, a pobjedu je sa dva gola u nastavku potvrdio Pajković. Gol ali u krivu mrežu zabio je i Žagrić.

REZULTATI - VETERANI

PIZZERIA TIVOLI - SANTA DOMENICA CAFFE BAR ALT 0:5