MOJA ULICA MOJA EKIPA 2019 - FAVBET - Izvještaj 18.12.

Prvi na parket izašli su hakleri As Doblanovića i Mate Na Ulici. Već u prvome napadu Mario Smolčić matirao je Banka na golu Doblanovića i najavio jednosmjernu utakmicu. Do poluvremena u listu strijelaca još su se upisali Šegon, Malinić i Cianci. U nastavku još je jednom Smolčić bio precizan, a posljedni gol zabio je Peričić. Čast Doblanoviću sačuvao je Loren Ivanošić golom iz prekida.

Dynamic Rijeka i Rabac odigrali su ravnopravnu tekmu, te su sedmerci možda bili i najpošteniji ishod. Marin Frelih zabio je za Dyinamic, ali je Josip Maksenčak postavio konačni rezultat. Na sedmercima više koncentracije za Riječane koji su izborili 2. kolo.

Treći nositelj turnira rutinski je odradio svoje obaveze u prvome kolu. Dva gola Sanela Bojkića, te golovi Valčića, Hoxhe, Kurtića i Mavrića završila su u mreži Crljenice na vratima Tim X-a.

U posljednjem susretu večeri Istra Pula bez većih je problema izbacila sa turnira Dvd Sutivanac. Po dva gola Genta Kristaja i Tonia Kinkele završila su u mreži Siteka. Za Dvd Sutivanac mrežu je dva puta tresao Alen Damijanić, prvo sa sedam a onda i sa deset metara.

Kod veterana također treći nositelj Vita Leva Elektrometal snage je odmjerio protiv Pizzerie Tivoli. Edo Flego, Dean Bonaca i Igor Žiković bili su precizni za prolaz četrvtfinale. Jedini strijelac za Tivoli bio je Ivan Matan.

REZULTATI ;

Seniori ;

AS DOBLANOVIĆ - MATE NA ULICI 1:6

DYNAMIC RIJEKA - RABAC 3:2 p ( 1:1 )

PIZZERIA JUPITER TOLEDO - TIM X 6:0

ISTRA PULA - DVD SUTIVANAC

Veterami ;

VITA LEVA ELEKTROMETAL - PIZZERIA TIVOLI 3:1