MOJA ULICA MOJA EKIPA 2019 - FAVBET - Izvještaj 08.12.

Drugog dana turnira mogli smo pogledati nekoliko zanimljivih susreta, a već jedan od njih bio je on prvi dvoboj između Bike Planeta i Višković Automobila. Sa jedne strane Elvis Trešnjić, a sa druge Vice Miljanić koji je svoju momčad doveo u vodstvo u prvome poluvremenu. Ipak u nastavku prvo Trešnjić vraća rezultat u egal da bi onda sa dva gola Dominika Dubravca Bike Planet izborio prolaz u sljedeće kolo.

Dečki sa Hitne okušali su svoje malonogometne sposobnosti ali ipak nisu uspijeli pobjediti ekipu Majk 46. Već do poluvremena LLeshdedaj i Ćosić osigurali su prednost za svoju momčad, a u nastavku igre pobjedu je potvrdio Rajčić Deni.

Vita Leva Juniori furiozno su krenuli i ove godine na turniru. Bez već problema pobjedili su haklere iz Umaga okupljene pod imenom Kraljica Katarina Buroli. Petar Leko, Vedran Radman i Robert Vizlo bili su precizni za prolaz u prvo kolo.

Trebali smo vidjeti sraz dvije riječke ekipa na Ulici ali momčad Terra Rijeka nije se pojavila na parketu tako da su prolaz u prvi kolo i dvoboj sa prvim nositeljom Mne Verudom izborili hakleri Daman Rijeka.

Marčanci okupljeni pod imenom Beach Bar Barracuda sa dva su gola Matije Radolovića bili bolji od ekipe Piemonte Calcio za koje je precizan bio Luka Beltrome.

Još jedan ekipa sa Kvarnera izborila je svoj nastup u prvome kolu. Hakleri simpatičnog imena Mate Na Ulici nakon boljeg izvođenja šesteraca bili su bolji od ekipe Privo. U regularnome dijelu Lorenzo Boucaux doveo je prvo u vodstvo ali je Luka Šišak poništio njegov gol za konačan rezultat.

Još jedni penali odlučili su o prolazu u prvo kolo. Dvd Sutivanac u regularnome dijelu dva puta vodili golovima Alena Damjanića i Nevena Šugara dok su Vidikovac Brdo u igru vračali Petar Petković i Aleksandar Bogdanović. Ipak precizniji su bili dečki iz Sutivanca i nastavili svoj put na Ulici.

Zauder Film zanimljivog imena za one punoljetne sa dva su gola Tonia Miletića i jednim Marka Mendice porazili mlade dečke iz ekipe Tango Media za koje je postigao Elvedin Mulavdić.

Piantina Fine Burgers ekspresno su izborili novi krug turnira. S obzirom da u svojim redovima imaju nekoliko iskusnih igrača nekadašnjeg osvajača Ulice ekipe Indio rezultat nije nikoga začudio. Hat - trick Almira Halilovića, dopieta Dinka Marasa i gol Andree Perkovića do vrha su napunila mrežu ekipe Mne Budalesine za koje je jedini gol zabio Modrušan.

U Veteranskome turniru odgledali smo čak tri susreta. Prvi su na parket izašli legendarni hakleri Uljanik Orfeja i produžili svoj boravak na turniru. Dean Delević i Jadranko Tomišić bili su precizni za pobjednu nad Udrugom Branitelja za koju je precizan bio Luka Mijić.

Konoba Danijela Betiga na '' slovenski'' je pogon bez problema izborila sljedeće kolo. Dva gola Almira Begića, te golovi Jandrlića, Korada, Sironića i Britvića završila su u mreži Vujice. Precizan za Istru bio je Doriano Jeromela.

Posljedni veteranski susret pobjedom su završili hakleri Pizzerie Tivoli i to golovima Sundara i Roberta Macana dok je za dečke iz Santa Domenice precizan bio Franković.

REZULTATI ;

Seniori ;

HITNA - MAJK 46 0:3

VITA LEVA JUNIORI - KRALJICA KATARINA BUROLI 3:0

DAMAN RIJEKA - TERRA RIJEKA 3:0 bb

PIEMONTE CALCIO - BEACH BAR BARRACUDA 1:2

MATE NA ULICI - PRIVO 4:2 p 1:1 ( 0:1 )

DVD SUTIVANAC - VIDIKOVAC BRDO 5:4 P 2:2 ( 1:0 )

ZAUDER FILM - TANGO MEDIA 3:1 ( 3:1 )

PIANTINA FINE BURGERS - MNE BUDALESINE 6:1 ( 3:1 )

Veterani ;

ULJANIK ORFEJ - UDRUGA BRANITELJA 2:1 ( 1:0 )

KONOBA DANIJELA BETIGA - NK ISTRA PULA 6:1 ( 3:1 )

PIZZERIA TIVOLI - SANTA DOMENICA VINA MATIŠKA 2:1 ( 1:1 )