GRADSKA MALONOGOMETNA LIGA - SPORT 3000 - ZAVRŠNICA - Izvještaj

Malonogometna ekipa Veruda pobjednik je završnice Gradske malonogometne lige Sport 3000. Verudeži koji su i u regularnome djelu lige bili prvi u doigravanju u polufinalu su bili bolji od As Doblanović Elkrona sa dva gola Daniela Moravca i golovima Elvira Husarića i Marina Katovića, David Licardo bio je precizan za servisere. U drugome polufinalu Premantura je nadigrala Duran, jedinu momčad koja je u završnicu ušla bez poraza. Hat - trick Milivoja Simeunovića, dva gola Sanela Imširevića i jedan gol Alena Peršića osigurala su Premanturi finale, Edi Ljubas i Martin Stojčević samo su ublažili poraz.

U srazu za 3. mjesto pobjednika smo dobili nakon boljeg izvođenja šesteraca. U regularnome djelu po četri gola sa svake strane, dva gola Lipića, te po jedan Lolića i Matejčića za Doblanović i golovi Ljubasa, Hohxe, Stojčevića i Bobića za Duran. Valja napomenuti da su '' serviseri '' imali vodstvo u drugome poluvremenu od tri gola ali su hakleri Durana ipak uspijeli izboriti šesterce na kojima im je falilo malo preciznosti za pobjedu.

U finalu su snage odmjerili najmlađa ekipa lige Mne Veruda i Premantura, a pobjednike smo također dobili nakon izvođenja šesteraca. Elvir Husarić i Hisa Ramadani doveli su verudeže u vodstvo u prvome poluvremenu ali su Milivoj Simeunović i Alen Peršić to poništili. Baš je Peršić bio tragičar za Premanturu jer je posljedni fulao šesterac a Elvir Husarić svojim golom donio veliko slavlje za Verudu.

Najbolji strijelac lige sa 12 golova bio je Aldo Vodopia iz ekipe Stella Šijana, dok je za njaboljeg golmana titulu odnio Dino Crljenica iz pobjedničke ekipe. Za najkorisnijeg igrača lige izabran je Daniel Moravac koji je svoju momčad kroz cijelo prvenstvo vodio do trona.

REZULTATI :

MNK ŠIJANA - PREMANTURA 0:2

MEDIOR GRIN - AS DOBLANOVIĆ ELKRON 5:6 ( 3: 3 )

1/2 FINALA

MNE VERUDA - AS DOBLANOVIĆ ELKRON 4:1

DURAN - PREMANTURA 2:6

3. MJESTO

AS DOBLANOVIĆ - DURAN 8:7 ( 4:4 )

FINALE 

MNE VERUDA - PREMANTURA 5:4 ( 2:2 )