Izvještaj - Moja Ulica Moja Ekipa - 1/8 finala ( 21.12. )

Odigran je prvi dan osmine finala. Najugodnije iznenađenje turnira do sada je mlada porečka ekipa Vita Leva Juniori. Jučer su bez veći problema pobjedili ekipu Generacija DV. Dvostruki strijelac Donato Bernobić, Vlizlo i Radman odveli su svoju ekipu u četvrtfinale. Precizan za Generaciju bio je Puljic Marin.

Ekipa Tubusa drugi puta za redom bila je uspješna na ruletu sedmeraca. Za ulaz u četvrtfinale porazili su momčad Mne Valdebek. Iako je David Cerin donio prednost Valdabečanima, Elmo Omeragić je postavio konačni rezultat. Rulet sedmeraca nije bio sretan baš za Cerina koji je bio neprecizan i dao priliku Ediu Radoloviću koji ju je i iskoristio zabivši posljednji za prolaz Tubusa.

Za prvo veliko iznenađenje na ovogodišnjem turniru pobrinula se ekipa Slipci Istra Ferrum koja je nakon boljeg izvođenja sedmeraca na tribine preselila nositelja Pizzeriu Jupiter Toledo. Iako su svega pet minuta prije kraja susreta imali tri gola prednosti preko Drndića, Bojkića i Bilića hakleri Toleda nisu uspijeli upisati pobjedu. Slipci nisu odustali do posljednjih trenutaka utakmice, te su na kraju došli do zasluženoga rezultata preko Mišana, Pamića i Racana. Sedmerci nisu bili sretni za Tina Ivanovića kojem je Matija Vitasović zaustavio udarac, a David Pajković kao posljedni je uz malo sreće matirao Zahtilu.

Branitelj naslova Pizzeria Jupiter Klinci morali su jako namučiti kako bi osigurali svoje mjesto u četvrtfinalu. Poveli su golom Grujevića ali je Luka Urošević zabio za egal. Kad su svi mislili da bi i ova utakmica mogla otići na sedmerce pad koncentarcije u redovima Šijane dao je priliku Klincima da prvo povedu iz sedmerca kojeg je realizirao Glavaš, a ubrzo i završe utakmicu preko Jasprice i još jednom Grujevića.

REZULTATI :

VITA LEVA JUNIORI - GENERACIJA DEAN VIJATOVIĆ 4:1

TUBUS - MNE VALDEBEK CB ORANGE 4:2 ( 1:1 ) 7m

PIZZERIA JUPITER TOLEDO - SLIPCI ISTRA FERRUM 5:6 ( 3:3 ) 7m

PIZZERIA JUPITER KLINCI - MNK ŠIJANA 4:1