MOJA ULICA MOJA EKIPA 2019 - FAVBET - Izvještaj 19.12.

U derbiju kola snage su odmjerili Šijanci i Porečani, repriza finala iz 2008. godine. Poveli su hakleri Vita Leve golom Gorana Tomića na samome početku utakmice da bi Oliver Sumić zabio nakon lijepe akcije iz kornera za dva razlike na poluvremenu. U nastavak puno bolje ulazi Šijana i pogodak dolazi preko njihovog pivota Marka Kostešića. Pokušali su Šijanci i sa golmanom igračem i imali nekoliko odličnih prilika ali Antonio Pavlić više nije kapitulirao. Iako su svi navijali za izjednačenje, Vita Leva još je jednom uspijela zabiti preko Sumića i izboriti prolaz u sljedeće kolo.

Mlade nade Mnk Šijane dobro su se namučile kako bi osigurale svoje mjesto u 2. kolu.  Marko Mendica doveo je Zuder Film u vodstvo ali je Niko Vukmir pogodio za egal na poluvremenu. U nastavku puno bolja igra Šijanaca došla je na naplatu u samome finišu utakmice kada je ponajbolji igrač susreta Bepo Paus matirao golmana Zauderaša.

Čago Žminj svoj je prolaz također potvrdio u posljednoj minuti susreta. Prvi je u vodstvo došao Vrući Led preko Alena Legovića ali je ubrzo Luka Orbanić zabio za rezultat na poluvremenu. U nastavku su nešto malo više prilika imali Žminjci i jednu takvu Mauro Matika pretvorio je u gol vrijedan prolaza.

U posljednjem susretu večeri na parket su izašli mladi hakleri Mne Seline i Piantina Fine Burgers. Obje momčadi ušle su u utakmicu otvorenoga garda, te je tempo do samoga kraja bio na visokoj razini. Kako su mreže mirovale, na sedmercima više koncentracije zadržali su igrači Seline i izborili prolaz u 2. kolo.

Kod veterana Tubus je ostvario najveću pobjedu u povijesti ove kategorije Ulice zabivši čak dvadeset golova Taxi Cammeu. Još jedan rekord je srušen jer Aleksandar Gržinić nije se štedio i zabio je čak 15 golova što još nije bio slučaj na ovome turniru. Također u listu strijelaca upisala se Irena Radović, prva gospođa koja je zabila gol na Veteranskoj Ulici.

REZULTATI ;

Seniori ;

MNK ŠIJANA - VITA LEVA ELEKTROMETAL 1:3

MNK ŠIJANA TOBACCO SHOP 33 - ZAUDER FILM 3:1

VRUĆI LED - ČAGO ŽMINJ 1:2

MNE SELINE - PIANTINA FINE BURGERS 3:2 p ( 0:0 )

Veterani ;

TUBUS - TAXI CAMMEO 20:1