MOJA ULICA MOJA EKIPA 2019 - FAVBET - Izvještaj 17.12.

Prvi su na parket izašli hakleri Kašćerge i Mne Valdebeka. Vedran Koraca doveo je Kašćergu u vodstvo ali je Stefan Tasovac zabio za egal na poluvremenu u kojem je pocrvenio David Cerin. U nastavku su se bolje snašli dečki iz Valdebeka i još jednim golom istoga igrača osigurali prolaz u 2. kolo. Na prije vremeno tuširanje morao je Filip Kišić kod Kašćerge zbog dva žuta kartona.

Pazinjani okupljeni pod imenom La Marenda ipak su svoj put na Ulici završili u prvome nastupu. Hakleri Mase nešto malo bolju igru od protivnika okrunili su golom svega 15 sekudni prije isteka vremena kada je precizan bio Ivan Livović. Ivan Stupar na golu Mase drugu je utakmicu sačuvao svoju mrežu netaknutu sa nekoliko odličnih intervencija.

SFC Cabahia također je minimalnom razlikom osigurala svoj nastup u sljedećem kolu. Do poluvremena Ivan Šistov i Anel Salihović osigurali su svojoj momčadi prednost i kad su svi mislili da će hakleri Cabahie zatvoriti susret Dominik Marjanović iznenadio je Glavonjića i zatresao mrežu. Ipak nešto iskusnija ekipa Cabahie uspijela bez većih problema sačuvati rezultat do kraja susreta, a pomogao im je u tome i Ivan Šljivić koji je pocrvenio u momčadi Navette zbog vrijeđanja suca.

Kod veterana snage su odmjerili Marčana i Stari Grad. Marčance je u vodstvo doveo David Radolović ali su hakleri Staroga Grada ipak napravili preokret, a precizni su bili Viktor Vujičić, Sergej Banović i za konačni rezultat Aleksandar Nedeljković.

REZULTATI :

Seniori ;

KAŠĆERGA - MNE VALDEBEK CB ORANGE 1:2

LA MARENDA - NETKO IZ MASE CB VRKS 0:1

SFC CABAHIA - LA NAVETTA FAŽANA 2:1

Veterani ;

VETERANI MARČANA - NK STARI GRAD 1:3