MOJA ULICA MOJA EKIPA 2019 - FAVBET - Veterani - Najava FINALA

Sutra nas očekuje finalni dvoboj 4. izdanja Veteranske Ulice u kojem će snage odmjeriti Stella Šijana i Mnk Jaši. 

Kako se ove godine Merag nije prijavio na turnir Stella Šijana dobila je status četvrtoga nositelja i svoj su put započeli u prvome kolu u kojem su pobjedili '' slovensku '' Konoba Danijelu. U drugome kolu imali su nešto lakši zadatak i lako su se obračunali sa ekipom Gerrard da bi im susret polufinala donio sraz sa braniteljem naslova El Stilom. Igrač odluke bio je Kristijan Pekica i osigurao svojoj ekipi prvo finale u kratkoj povijesti Ulice.

Mnk Jaši su kao drugi nositelj turnira svoj put započeli također u prvome kolu koja je za njih možda bila i najteža utakmica, te su minimalnim rezultatom porazili Zauder Film. Drugo kolo i polufinale po dva '' pokera '' završila su u mreži njihovih protivnika, Staroga Grada i Vita Leve Elektrometal. Za njih će ovo biti treće finale uzaredom ali baš kao i Šijanci nikad nisu bili Heroji Ulice.

Kratke osvrte na utakmice svojih ekipa i komentar na sutrašnje finale dali su nam Patrik Sandri voditelj Stelle Šijana i igrač Mnk Jaši Goran Goldin, te otkrili po još neku zanimljivost o svojim momčadima.

PATRIK SANDRI ;

Ekipu pod ovim imenom okupili smo gospodin Nenad Sladakovic i ja prije tri godine sa okosnicom dečkiju iz kvarta a ponajviše smo ciljali na druzenje u ove veteranske dane. Prvu godinu smo nastupili u Seniorskom i Veteranskom turniru, te smo oba zavrsili u cetvrt zavrsnici. Proslu godinu smo nastupili samo u Veteranskom i osvojili 3. mjesto.

Ove godine smo prvu utakmicu igrali protiv neugodne ekipe Konoba Danijela, a drugu protiv Gerarda. Polufinale igrali smo protiv El stila koja je bila i najneizvjesnija iako smo je trebali rijesiti puno prije u nasu korist. Moram spomenuti da smo se ove godine pojacali Gnipom, Rakovcem, Ostovicem i u strucnom stozeru Mareticem, te odlucili da idemo do kraja! U finalu nas ceka uvijek neugodna ekipa Mnk Jasi kojoj je ovo trece finale i sigurno ce biti tvrdo i neizvjesno. Moram na kraju spomenuti naseg '' fizija ''  Marijana Brkljacu koji nas prati godinama i krpa ekipu pogotovo u ovim veteranskim danima.

GORAN GOLDIN ;

Sve četri godine bili smo u završnici, a suta ćemo igrati treće finale , kada tome pridodamo finale glavnoga turnira 2010. godine sa Malinskom di smo porazeni na rulet sedmeraca, a u polufinalu izbacili Mnk Potpićan koji je te godine bio aktualni prvak Hrvatske u futsalu možemo reći da imamo lijepu povijest na Ulici. Sljedeće 2011. godine osvojili smo 3. mjesto di smo na neki nacin uspjeli uzvratiti Malinskoj za izgubljeno finale. Uz sve to još smo četri puta zaustavljeni u četvrtfinalu turnira.

Mislim da bi bilo i vrijeme da sve to zaokruzimo jednim naslovom jer smatram da kao ekipa i prava druzina koja se druzi na terenu ali i izvan njega to zasluzujemo !

Prva utakmica protiv Zaudera bila je dosta teška i nismo uspijevali pronači riješenja za njihov čvrsti blok ali ipak smo pobjedili . Kao šta smo i mi malo stariji izgleda da nam je malo više trebalo da se zagrijemo i na sljedece dvije utakmice stvarno smo odigrali odlicno i odgovorno di smo pobjedili pa čak i vise od ocekivanog dvije vrlo dobre ekipe poput Starog Grada i naših starih znanaca Vita Leve pošto je ovo bilo treće uzastopno polufinale di smo ih uspijeli proci.

Alen Lalić je pravi igrac ali i pravi dečko koji je poznavao nas par sa velikog nogometa di smo zajedno igrali prije dosta godina, tako da je na nas poziv bez puno nagovaranja pristao da zaigra za nas kada je tu i kada mu njegove obaveze prema futsalu to dozvoljavaju posto je trener, a do nedavno i igrač jednog Njemačkog futsal kluba. Lala je igrač sa toliko iskustva koji je sigurno među najboljim igračima futsala na našim prostorima tako da smatram da bi bio pojačanje i puno značio svakoj ekipi pa tako i nama.

Šta očekivati od sutrašnjeg finala, dvije ekipe koje znaju sve jedni o drugima, ekipe koje su odigrale toliko međusobnih utakmica, igrača koji su igrali i za našu ekipu. Imaju igrača sa brojem 19, a znamo kakvi su igraci nosili taj broj. Mislim da se jako dobro poznajemo i da si nemamo šta sakriti jedni drugima već se nadati da možemo ponoviti igre kao do sada i nadati se trećoj sreći.

Susret je na rasporedu sutra u 17:30 h i jedno je sigurno dobiti ćemo novog Heroja Ulice u kategoriji veterana.