Izvještaj - Moja Ulica Moja Ekipa - 2. kolo ( 18.12. )

Prve su na parket izašle dvije mlade momčadi, Mnk Pješćana Uvala i Sao Bento. Nešto malo više iskusni hakleri Sao Benta vjerojatno će po prvi puta igrati u tako visokom krugu ovoga turnira. Hat - trick Krizmanića, dopieta Kristaja, te golovi Stanića, Golubića, Kajtazovića, Hmure i Nerovčića do vrha su napunili mrežu Pješćane za koju su precizni bili Pozderović i Prnjak.

Vrlo zanimljiva i žustra utakmica odigrala se između haklera Samsona i Vladebeka. Iako su dečki sa Valdebeka na poluvremenu imali tri gola predonosti preko Filipovića, Tasovca i Barlessia uspijeli su sve to zakoplicirati. U nastavku dva puta je Bandalo tresao mrežu Cindrića koji je večeras bio najbolji igrač na parketu. Prvo je Cerin povećao prednost Valdebeka ali je odmah Ruba smanjio, ali kako se to sve odigralo u zadnjim trenucima susreta vremena za veće iznenađenje više nije bilo.

Branitelj naslova Pizzeria Jupiter Klinci pošteno su se morali namučiti kako bi izbacli ekipu Grin Baze. Na prvi pogodak čekalo se do drugog poluvremena kada je Ervin Radulović matirao Akrapa. Hakleri Jupitera nisu dopustili nikakvo iznenađenje, te dva puta preko Glavaša rade preokret. U posljednjim trenucima Muminović je riješio pitanje pobjednika.

U posljednjem susretu dana slovenska Agencija Medior rutinirao je došla do treće pobjede na turniru protiv Elektro Percana. Po dva gola Škorića i Bizjaka, te jedan Artnera završila su u mreži Čurića, dok je Žiga Dovč svoju mrežu sačuvao netaknutu.

Kod veterana gledali smo možda i najuzbudljiviji susret večeri, a snage su odmjerili branitelj naslova El Stil i legendarna ekipa Uljanik Orfeja. Do poluvremena dva puta je iskusni Dalibor Božac zatresao mrežu Vitasovića, ali je Celija uspio smanjiti. I kad su u nastavku svi mislili da će El Stil to rutinirano odraditi Jadranko Tomišić zatresao je mrežu Lisjaka, a ekipa Uljanik Orfeja do kraja je odoljevala napadima. Na kraju ipak nisu imali snage za sedmerce, te je jedino Gušić bio precizan i pogurao El Stil u polufinale.

REZULTATI :

MNK PJEŠĆANA UVALA - SAO BENTO 2:10

SAMSON I DALILA - MNE VALDEBEK CB ORANGE 3:4

PIZZERIA JUPITER KLINCI - GRIN BAZA 3:1

ELEKTRO PERCAN - AGENCIJA MEDIOR 0:5

EL STIL ELEKTROMATERIJAL BOCCAPORTA - ULJANIK ORFEJ 3:2 ( 2:2 ) 7m