MOJA ULICA MOJA EKIPA 2019 - FAVBET - Izvještaj 09.12.

Trećeg dana pretkola Beach Bar Danijela je bez većih problema izborila pobjedu i dvoboj protiv El Stil Elektromaterijala. Po dva gola Kemala Hamulića i Amira Beganovića kao i gol Strnada završila su mreži Joga Bonite.

Derbi večeri odigrali su hakleri Los Amigosa i Santos Klinci. Antonijo Vuzem doveo je Amigose u vodstvo već u prvome poluvremenu. U nastavku prvo Antonio Gračić zabija na asistenciju Dujmovića, a zatim i sam Dujmović matira Gavrana za veliko slavlje Santos Klinaca.

Hrvački Klub Istarski Borac još je jednom pokazao da osim hrvačkih zahvata znaju i poneki futsal potez. Hat - trick Kristijana Boškovića i golovi Bajektarovića i Macolić - Tomičića završila su u mreži čuvara mreže Kaciende Čolević Milovana.

Posljednji možda i najzanimljiviji susret večeri odigrali su Medicinari i Kontra. Iako je utakmica završila bez golova publika je glasno bodrila svoje ljubimce. Pobjednika smo dobili boljim izvođenjem penala tako da će Medicinira sljedeće kolo snage odmjeriti protiv Šijana Tikvansa.

Kod veterana odgledali smo jedan susret i to onaj između Kraljeve Sutjeske i Bus Driversa. Trenutak odluke pripao je Milanu Klimanu koji je matirao Ćorića za prolaz u sljedeće kolo.

REZULTATI :

Seniori ;

BEACH BAR DANIJELA - JOGA BONITO 5:0

LOS AMIGOS - SANTOS KLINCI 1:2

KACIENDA - HRVAČKI KLUB ISTARSKI BORAC 0:5

MEDICINARI - KONTRA 3:2 p 0:0

Veterani ;

KRALJEVA SUTJESKA - BUS DRIVERS 0:1