MOJA ULICA MOJA EKIPA 2019 - FAVBET - Izvještaj 16.12.

Drugi nositelj turnira Pizzeria Jupiter Klinci morao se dobro namučiti kako bi izborio sljedeće kolo. Mlade snage Vita Leve povele su golom Daniela Cvijetića ali je već sljedeći napad Almir Mehić pogodio za izjednačenje ali i na kraju za konačni rezultat. Na sedmercima precizniji su bili prošlogodišnji finalisti.

Još jedan sudionik prošlogodišnje završnice večeras je odigrao svoje prvo ali i zadnje kolo na Ulici. Cb Zeppelin došao je do vodstva golovima Paola Verka i Patrika Ružića ali su ipak Slipci do kraja susreta poravnali rezultat golovima Maura Mišana i Deni Racana. Kako su prošle godine bez problema riješavali probleme na sedmercima ove godine ipak nisu bili toliko efikasni tako da su mladi hakleri Cb Zeppelin sasvim zasluženo izborili 2. kolo turnira.

Stella Spartans opravdala je ulogu favorita i bez većih problema upisala pobjedu protiv Ulja Komarija. Igor Belli, Kristijan Batelić i Denis Omrčen bili su precizni za pobjedu i prolaz u sljedeće kolo.

Posljedni susret večeri odigrali su hakleri Kajfešpharm Excela i Matadori. Puna iskusnija momčad Matadora nije dopustila nikakva iznenađenja te su sa dva gola Vladimira Lipića i jednim Davora Licarda upisali već drugu pobjedu na turniru.

Kod veterana na parket je izašao drugi nositelj Mnk Jaši i upisao minimalnu pobjedu protiv Zauder Filma. Igrač odluke bio je Slaven Mošnja koji je matirao Lilića u drugome poluvremenu.

REZULTATI ;

Seniori ;

PIZZERIA JUPITER KLINCI - VITA LEVA JUNIORI 4:2 p

SLIPCI ISTRA FERRUM - CB ZEPPELIN 4:5 p

ULJA KOMARIJA - STELLA SPARTANS 0:3

KAJFEŠPHARM EXCEL - MATADORI MARČETA VINA 0:3

Veterani ;

MNK JAŠI - ZAUDER FILM 1:0