Izvještaj - Moja Ulica Moja Ekipa - 1/4 finala i 1/2 veterani

Dobili smo sve aktere završnoga dana 30. izdanja najvećeg malonogometnog turnira našeg poluotoka Moja Ulica Moja Ekipa - Suzuki Motortech 2018.

Branitelj naslova Pizzeria Jupiter Klinci prvi su osigurali svoje mjesto u polufinalu pobjedivši ekipu Tubusa sa dva gola Luke Strineke i golovima Mehića i Grujevića. Andrej Akrap svoju je mrežu sačuvao netaknutu.

Agencija Medior golom je Mateja Sironića bila bolje od mlade ekipe Vita Leve Elektrometal. S nekoliko dobrih obrana Žiga Dovč je sačuvao pobjedu Medioru. Prema prikazanome mladi porečani sigurno će i nardenih godina biti neugodan protivnik svim ekipama.

Derbi dana odigrali su Šijanci i Verudeži pred gotovo punom dvoranom. Glasna podrška s obje strane dala je ovom susretnu dodatni naboj. Poveli su Spartanci nakon kornera preko Saše Uroševića ali je u drugome poluvremenu Elvir Husarić postavio konačni rezultat. Na sedmercima Bruno Ćopić u dva navrata i okvir gola jednom zaustavili su udarce Šijanaca, te će Verudeži igrati svoje prvo polufinale.

Posljednji susret dana bio je između Slipaca i ekipe Netko Iz Mase. Jedan od najboljih njihovih igrača David Pajković pogodio je u prvome poluvremenu za vodstvo Slipaca. U nastavku Sanel Botonjić pogodio je mrežu Vitasovića za rulet sedmeraca. Iako je Muhić na golu Mase zaustavio dva sedmerca to nije bilo dovoljno za prolaz jer Vitasović obranio sva tri i odveo svoju momčad također prvi puta u polufinale Ulice.

Kod veterana prvo su snage odmjerili porečka Vita Leva i prošlogodišnji finalist Mnk Jaši. Iako su imali dva gola prednosti preko Vokića i Žikovića Porečani su ipak izgubili. Slaven Mošnja, Senad Hajdarević i Slađan Perković pobrinuli su se za veliki preokret i drugo uzastopno finale svoje ekipe.

Branitelj naslova El Stil bio je bolji od Stelle Šijana sa hat - trickom Ivana Lajtmana, dopietom Dalibora Božca i golom Tomića dok je Robert Lisjak svoju mrežu sačuvao netaknutu. U redovima El Stila imali smo priliku na parketu vidjeti jednog od najboljih malonogometnih majstora ovih prostora Milivoja Simeunoviča.

U utakmici za treće mjesto snage su odmjerili poraženi, Vita Leva i Stella Šijana. Pobjedu su odnjeli Šijanci sa dva gola Alda Vodopie i golovima Joke i Pekice. Precizni za Porečane bili su Žiković i Dobrić.

REZULTATI :

PIZZERIA JUPITER KLINCI - TUBUS 4:0

AGENCIJA MEDIOR - VITA LEVA JUNIORI 1:0

STELLA SPARTANS - PALERMO GLOCK TRAPAN INSIDE VERUDA 1:2 ( 1:1 ) 7m

SLIPCI ISTRA FERRUM - NETKO IZ MASE PINJOLA ISTRA 2:1 ( 1:1 ) 7m

VETERANI :

VITA LEVA ELEKTROMETAL - MNK JAŠI 2:3

EL STIL ELEKTROMATERIJAL BOCCAPORTA - STELLA ŠIJANA 6:0

3. MJESTO

VITA LEVA ELEKTROMETAL - STELLA ŠIJANA 2:4