Izvještaj - Moja Ulica Moja Ekipa 1.Kolo(14.12)

Ekipa Samson i Dalila imala je prednost od 2:0, golove su zabijali Ruba i Bandalo,da bi do kraja poluvremena Fuflandersi smanjili na 2:1 preko Damira Kazalca. U drugom poluvremenu Paulinic vraca utakmicu na početak, zabivši za 2:2. Što je ujudno bio i konačni rezultat utakmice. U ruletu sedmeraca,stativa Kazalca i obrana Juričića odvela je ekipu Samson i dalila u 2. kolo.

 Golovima Jakovljevića,Pramaka,Gorjanaca te hatt- trickom Erika Vrha ekipa MNK Pješćana Uvala pobijedila je ŽNK Istru 1961  za koje su zabijale Jahić,Macuka,Popović i Skendrović.

Nakon tvrdog prvog poluvremena u kojem je u vodstvo od 1:0 Tango Rave  Pizzeria Napoli doveo Vitasović,u drugom poluvremenu vidjeli smo još 4 gola. Za 2:0 zabio je Dobrić,a nakon njega na 3:0 povisio je Sertić. Las Vegas dolazi do smanjenja rezultata na 3:1 preko Braića,da bi za konačnih  4:1 zabio Sertić.

U derbiju dana sastale su se ekipe MNK Stoja i Noćne Ptice.Prvo poluvrijeme MNK Stoja je dominirala. Golovima Marića i Čeranića na odmor su otišli s 2:0. Drugo poluvrijeme Noćne Ptice se bude i fantastičnom igrom dolaze do 2:2 preko Jakusa i Šegona. Da ne dodje do totalnog preokreta zaslužan je bio golman MNK Stoje Marko Tustonja koji serijom vrhunskih obrana drži svoju ekipu u egalu do kraja utakmice. A onda na sedmercima fenomenalni Tustonja brani čak tri penala Noćnim Pticama i tako postaje heroj utakmice i vodi svoju ekipu 2.Kolo.

Zadnja utakmica dana igrala sa izmedju Slabo Zategnjenih i Excela.Jednosmjerna utakmica u kojoj su Exelovci do vrha napunili mrežu Slabo Zategnjenima. Čak 7 golova zabili su Exelovci. golove su zabijali Petar Krajcar,Zadravec,Dundara,Peruško, Klekar i 2 Kurc.

REZULTATI - SENIORI

SAMSON I DALILA - FUFLANDERS CAFFE BAR LESA    4:3 (2:2) 7m

MNK PJEŠĆANA UVALA - ŽNK ISTRA 1961   6:4 (4:0)

TANGO RAVE PIZZERIA NAPOLI - LAS VEGAS   4:1 (1:0)

MNK STOJA CB MIRAGE SOLEIL - NOĆNE PTICE   6:5 (2:2) 7m

SLABO ZATEGNJENI - EXCEL   0:7 (0:2)

Kod veterana MNK Jaši pobijedio je Udrugu Branitelja 2:1. Prvo poluvrijeme završilo je bez pogodaka. U drugom Mošnja zabija dva komada i dovodi Jaše u nedostižne prednosti od 2:0. Na konačnih 2:1 smanjio je Brletić.

REZULTATI - VETERANI

MNK JAŠI - UDRUGA BRANITELJA     2:1 (0:0)