Izvještaj - Moja Ulica Moja Ekipa - 2. kolo ( 20.12. )

Dobili smo sve parove osmine finala 30. izdanja turnira, koji će u naredna dva dana pokušati izboriti nastup u završnici.

Generacija Dean Vijatović golom je Luke Živkovića u drugome poluvremnu pobjedila momčad Trinidad Bez Tobaga. Iako je u najmanju ruku ekipa Trinidada odigrala ravnopravan susret nisu uspijeli savladati Miralema Rešidovića na vratima Generacije.

Dalen Peršić sa svojim petim golom i Aladin Osmanović osigurali su Šijancima novo slavlje i plasman u osminu. Breški Nikola uspio je zatresti mrežu Lorbera nekoliko desetaka sekudni prije kraja susreta ali vremena za nešto više nije bilo. 

Nositelj Pizzeria Jupiter Toledo bila je bolja od neugodne ekipe Čago Žminja. U prvome dijelu nešto bolju igru okrunili su golovima Gerovca i Bojkića iako će hakleri Čaga dugo žaliti za drugim primljenim golom nakon što je njihov čuvar mreže Perković pri krivoj procijeni primio zgoditak sa protivničke polovice. U nastavku svoj pritisak Čago je naplatio preko Buršića u posljednjoj minuti ali iskusna ekipa Toleda sačuvala je svoju mrežu do kraja susreta.

Najdinamičniji dvoboj mogli smo vidjeti između Santosa i porečke Vita Leve. Sanel Imširević donio je prednost Santosu u prvome poluvremenu, dok je Oliver Sumić u nastavku postavio konačni rezultat. Antonio Pavlić obranio je sva tri sedmerca, te je bilo dovoljno da samo Marijan Čabraja matira Glavonjića za prolaz Vita Leve u osminu.

Veterani su priredili najbolju utakmicu u dosadašnjem dijelu turnira vjerojatno i sa dva najlijepša gola. Nositelj Cb Merag prvi je došao u vodstvo preko Marina Prpića nakon dobro izvedenog kornera. Šijanci nisu nikako mogli probiti obranu Meraga, a onda su to napravili u samo dva poteza. Ajdin Gračić čuvar mreže Stelle poslao je pravu rukometnu kontru za Zaima Alibašića koji ju je dočekao na pet metara od gola Batelića i isprve zabio popularnim '' makazama ''. Veliku pobjedu Šijani donio je Aldo Vodopia koji je glavom  pospremio dugu loptu Kristijana Boškovića u suprotne rašlje još jednom nemoćnog Batelića.

REZULTATI :

GENERACIJA DEAN VIJATOVIĆ - TRINIDAD BEZ TOBAGA 1:0

MNK ŠIJANA - MNE ACAPULCO 2:1

PIZZERIA JUPITER TOLEDO - ČAGO ŽMINJ 2:1

SFC CABAHIA - VITA LEVA ELEKTROMETAL 1:2 ( 1:1 ) 7m

CB MERAG CRES - STELLA ŠIJANA 1:2