MOJA ULICA MOJA EKIPA 2019 - FAVBET - Izvještaj 23.12.

Prvi četrvrtfinalista ovogodišnje Ulice je ekipa Gladiatorsa koja je sa samo jednom zamjenom nakon boljeg izvođenja sedmeraca porazila Buffalo Vodnjan.  Đulijano Haliti doveo je Vodnjance u vodstvo ali je Dean Meden dvije minute prije isteka vremena matirao Matoševića za konačni rezultat. Na sedmercima vratnica je zaustavila Topića i Buffalo je zavšrio svoj put na turniru.

Riva Restoran Trošt poslala je doma puno iskusniju ekipu Beach Bar Danijele nakon boljeg izvođenja sedmeraca.  U 30 minuta igre mreže su mirovale. Mehić i Grigić nisu našli put do gola, te će hakleri iz Vrsara zaigrati u četrvtfinalu.

Samson i Dalia završili su svoje putovanje na 31. izdanju Ulice bolji od njih bili su osvajači iz 2015. godine Stella Spartansi. Dva gola Igora Bellia, svaki u jednom poluvremenu završila su u mreži Aleksa Juričića. I više nego borbena družina Samsona i Dalile ostvarila je odličan plasman, a Spartanci nastavljaju borbu za Heroja Ulica.

Vitala Leva Elektrometal na iskustvo je odradila ovaj susret i pobjedila mora se priznati borbenu i mladu momčad Mne Seline. Jedan AG i golovi Olivera Sumića i Nevena Čuturila slomila su otpor Seline i odvela Porečane u četvrtinu finala.

Četvrti nositelj Plavi Put iz Pazina rutinski je preskočio ALL IN i izborio sljedeće kolo. Dva gola David Dujanića kao i golovi Ivetića i Lepinjice završila su u mreži danas i više nego odličnog Okmažića koji je spasio ekipu od još većeg poraza. Hakleri ALL In mogu biti zadovoljni jer su postigli dobar uspijeh na ovogodišnjoj Ulici.

Branitelj naslova ništa nije prepuštao slučaju i odlučno je ušao u susret protiv riječkih haklera. Dopieta Elvira Husarića i auto gol bilo je previše da bi Riječani mogli bilo što promjeniti. Vidi se na Verudežima da uživaju igrati pred svojim navijačima, te sa sa pravom imaju nadati da će biti akteri završnoga dana.

Drugi nositelj Pizzeria Jupiter Klinci je golovima Ivana Jasprice i Almira Mehića tek u nastavku susreta slomio otpor haklera Mase koji si moraju priznati da su dali svoj maksimum na ovom turniru. Iako su imali i poneku priliku iz kontre mreža Akrapa nije se zatresla.

Posljednji susret večeri na parket na je doveo četvrtog nositelja Pizzeriu Jupiter i mlade snage Šijane koje su pokazale da dolazi neko novo vrijeme za pulski futsal. Luka Pavlović i Niko Vukmir zabili su na oduševljenje cijele dvorane i osigurali svojoj momčadi veliko vodstvo do predaha. U nastavku Jašarević ipak uspijeva matirati danas odličnog Steka na golu Šijanaca ali borbena igra zelenih haklera sačuvala je vodstvo i veliku pobjedu i  naravno slavlje na tribinama. 

REZULTATI ;

GLADIATORSI - BUFFALO VODNJAN 7:6 p

RIVA RESTORAN TROŠT - BEACH BAR DANIJELA 3:2 p

SAMSON I DALILA - STELLA SPARTANS 0:2

VITA LEVA ELEKTROMETAL - MNE SELINA 3:0

PLAVI PUT - ALL IN 4:0

MNE VERUDA MALING - ERIK TEAM COSLOVICH WINES 3:0

PIZZERIA JUPITER KLINCI - NETKO IZ MASE CB VRKS 2:0

PIZZERIA JUPITER TOLEDO - MNK ŠIJANA JUNIORS TOBACCO SHOP 33 1:2