MOJA ULICA MOJA EKIPA 2019- FAVBET - Izvještaj 11.12.

U prvome susretu večeri snage su odmjerili hakleri Erik Team Coslovich Wines i Hrvački Klub Istarski Borac. Iako su već na poluvremenu imali prednost od tri razlike sa dva gola Pičuljana i Zdrlića igrači Erik Teama jedva su izborili prolaz. Borić, Ivešić i Barjaktarević vratili su nadu hrvačima ali je još jednim golom Zdrlić osigurao novo kolo svojoj momčadi.

Četvrti nositelj turnira Plavi Put u dramatičnoj je završnici uspio izboriti prolaz. Bike Planet poveo je golom Trešnjića pa su Pazinjani morali u posljednjoj minuti uvesti golmana igrača što se na kraju pokazalo dobrim potezom. Igrač utakmice zasigurno je bio Mate Ivetić koji je zabio dva gola, pobjednički sa zvukom sirene.

Napeto je bilo i u susretu Šijana Tikvansa i Medicinara. Tin Ljubić donio je prenost Medicinarima ali je Andrej Vuk postavio konačan rezultat. Na sedmercima precizniji su ipak bili Šijanci, a jedini precizan bio je Ivan Mašeni.

Posljednji susret večeri odigrali su All In i V1 Sport. Patrik Živić dopietom je osigurao prolaz u drugo kolo za momčad All Ina.

Kod veterana na parket su izašli branitelji naslova El Stil i opravdali ulogu favorita u dvoboju protiv Uljanik Orfeja. Iako su se hakleri Uljanika odlično držali većinu susreta Dragan Tomić dva put i Ivan Lajtman jednom pronašli su put do mreže i osigurali pobjedu.

REZULTATI ;

Seniori ;

ERIK TEAM COSLOVICH WINES - H.K. ISTARSKI BORAC 4:3

PLAVI PUT - BIKE PLANET 2:1

ŠIJANA TIKVANS - MEDICINARI 2:1 p 

ALL IN - V1 SPORT 2:0

Veterani ;

EL STIL ELEKTROMATERIJAL - ULJANIK ORFEJ 3:0