MOJA ULICA MOJA EKIPA 2019 - FAVBET - Najava 21.12.

Danas nas očekuje derbi 2. kola između Stella Spartans i SFC Cabahie. U nastavku možete pročitati izjave aktera Danijela Starčića koji je nakad čuvao mrežu '' Santosa '' a danas je između vratnica Stelle Spartans i Aleksandra Glavonjića koji već drugu Ulicu brani za Sfc Cabahiu.

DANIJEL STARČIĆ ;

Za Santos sam branio dvije Ulice, te nam je najbolji plasman bio 3. mjesto već daleke 2012. godine.

U 1. kolu Ulja Komarija pokazali su se kao nezgodan protivnik. Kompaktni, organizirani i borbeni. Srećom po nas dogodio se neoprezan prekršaj za 7-erac u ranoj fazi koji je odredio tijek susreta.

Što se tiče susreta protiv SFC Cabahie ne bih izdvajao pojedince. To je ekipa koji dugi niz godina drzi konstantu, te kvalitetnim prinovama ostaju konkurentni. Među favoritima su za osvajanje svakog turnira, pa tako i ovoga.

ALEKSANDAR GLAVONJIĆ ;

U Santosu sam 4 godine, a sto se tice Ulice branio sam prosle godine i ove. S nestrpljenjem iscekujem subotnji dvoboj sa popularnim Spartancima, a kako se radi o vrlo kvalitetnoj ekipi kako pojedinacno tako i timski vrlo je nezahvalno izdvajati bilo koga. Ali kada bi morao izabrati, to bi svakako bio Lolić koji je vrlo opasan i nepredvidljiv u ofanzivnoj tranziciji, te ukoliko bude igrao od njega u njemu vidim najveću opasnost.  Ocekujem cvrstu utakmicu sa puno lijepih poteza, visokog tempa, “va bank” u kojoj ce nijanse prelomiti utakmicu.

Sto se prvog kola tice, Navetta je pruzila jak otpor, igrali su organizirano, i cekali svoje prilike iz polukontra, kontra. Uz dva gola koja smo zabili, imali smo jos prilika ali nas je zaustavljao ili njihov raspolozeni golman ili okvir gola. U drugom poluvremenu malo smo se opustili i iz jednog naseg prekida “popili” kontru i primili gol. Do kraja smo ipak uspijeli zadrzati posjed, svesti greske na minimum i mirno privesti utakmicu kraju.

RASPORED ;

16:30 MATADORI MARČETA VINA - MNE SELINA

17:50 MNE VERUDA MALING - PIZZERIA JUPITER JUNIORI

19:10 BEACH BAR DANIJELA - FLAMENGO PIZZERIA IN FORNO

20:30 MAJK 46 - RIVA RESTORAN TROŠT

21:10 MNK ŠIJANA JUNIORS TOBACCO SHOP 33 - ČAGO ŽMINJ

21:50 PIZERRIA JUPITER KLINCI - CB ZEPPELIN

Veterani ;

17:10 VITA LEVA ELEKTROMETAL - TUBUS

18:30 STELLA ŠIJANA - GERRARD