Izvještaj - Moja Ulica Moja Ekipa - 2. kolo ( 19.12. )

U prvome susretu večeri hakleri Verude nadigrali su Mnk Gorovo. Do poluvremena već je sve bilo riješeno, dva gola Tedia Husarića, te po jedan Ramadania i Danijela Moravca završila su u mreži Opatijaca. U nastavku malu nadu svojim golom vraća Stefanović ali već sljedeći napad svojim drugim golom Daniel Moravac riješava pitanje pobjednika. U osmini finala očekuje ih bolji iz dvoboja Santosa i Vita Leve.

Višnjanski Vrući Led bio je bolji od najmlađe ekipe Pizzeria Jupiter. Tomislav Močibob i Roni Pulin pronašli su put do Anđelkovićeve mreže. Sljedeće kolo očekuje ih pravi ispit protiv nositelja Stelle Spartans.

Hakleri Stoje poraženi su od Slipaca nakon izvođenja sedmeraca. U igri Ćeranić i Marković bili su precizni za žuto plave, a Pajković i Ferun za Slipce.  Vazgeć i Marković nisu uspijeli zadržati koncentraciju na sedmercima, te je Pajković pogodio posljednji i odveo svoju ekipu u osminu di će snage odmjeriti sa boljim iz susreta Toleda i Čaga.

Banda de Popo rutinski je odradila svoj posao. Pribac, Depangher, Stepančić, Paulović i Sever tresli su mrežu Kalčića na golu Novog Naselja. U osmini očekuje nas slovenski derbi jer će snage odmjeriti protiv Agencije Medior.

U veteranskome turniru Mnk Jaši su osigurali polufinale. Hat - trik Senada Hajdarevića, te golovi Mošnje i Kostešića bila su i više negp dovoljna za prolaz. Jedini gol za Tomić Gradnju zabio je Ivešić.

REZULTATI :

PALERMO GLOCK TRAPAN INSIDE VERUDA - MNK GOROVO 5:1

VRUĆI LED - PIZZERIA JUPITER KLINCI 2:0

MNK STOJA CB MIRAGE SOLEIL - SLIPCI ISTRA FERRUM 3:4 ( 2:2 )

BANDA DE POPO - NOVO NASELJE PAZIN 5:0

MNK JAŠI - TOMIĆ GRADNJA 5:1