Izvještaj - Moja Ulica Moja Ekipa - 1. kolo ( 12.12. )

Branitelj naslova Pizzeria Jupiter Klinci uspijeli su preskočiti svoju prvu prepreku na ovogodišnjem izdanju turnira. Igrač odluke bio je Ajdin Kamber koji je uspio matirati Lisjaka na golu El Stila i odvesti svoju momčad u sljedeće kolo.

Mlada ekipa Vita Leve nije imala previše problema protiv Bugarskih Konjokradica. Čak šest igrača pronašlo je put do Kučerkove mreže na golu Bugara, tako su se u listu strijelaca upisali Leko, Radman, Barbić, Vlizilo, Šegon i Žiković.

Banda de Popo svoj je prolazak morala potvrditi preko sedmeraca protiv jednog od nositelja i prošlogodišnjeg finalista Plavoga Puta iz Pazina. U regularnome djelu Manuel Rudela doveo je Pazin u vodstvo, ali je Luka Stepančić lijepim solo prodorom vratio rezultat u egal. Na sedmercima više koncentarcije zadržali su hakleri Bande de Popo, nakon što je Rudela zatresao vratnicu, a baš Stepančić posljednji bio precizan.

Vita Leva Elektrometal osvajač Ulice 2008. godine rutinski je odradila svoj prvi nastup. Dva gola iskusnoga Gorana Tomića, te golovi Banića i Kastratia bila su dovoljna za pobjedu. Precizan za Sikurit bio je Ulemek.

U posljednjem susretu dana rovinježi su bili bolji od haklera sa Valkana. Dva gola Đuričića, jedan Breškia, Sošića i Pellizzera bila su dovljna za prolaz. Jedan autogol i gol Peleska zavrišla su u mreži Acapulca.

REZULTATI - SENIORI

PIZZERIA JUPIER KLINCI - EL STIL ELEKTROMATERIJAL - BOCCAPORTA 1:0

VITA LEVA ELEKTROMETAL JUNIORI - BUGARSKE KONJOKRADICE 6:0

PLAVI PUT PAZIN - BANDA DE POPO 3:4 ( 1:1 ) 7m

VITA LEVA ELEKTROMETAL - SIKURIT 4:1 

MNE ACAPULCO - VALKANE BOYS 5:2 

Jedna od najstarijih ekipa na veteranskome turniru Uljanik Orfej prošla je u sljedeće kolo nakon boljeg izvođenja sedmeraca protiv ekipe Bus Drivers. Tomišić i Tomšić bili su precizni za uljanikovce, a Pliško i Šugar za Bus Driverse koji nisu uspijeli zabiti niti jedan sedmerac.

VETERANI - REZULTATI

ULJANIK ORFEJ - BUS DRIVERS 4:2 ( 2:2 ) 7m