MOJA ULICA MOJA EKIPA 2019 - FAVBET - Veterani - Mnk Jaši vs Vita Leva Elektrometal

U drugom polufinalnom susretu Veteranske Ulice na parket su izašli Mnk Jaši i Vita Leva Elektrometal iz Poreča osvajač iz 2016. godine. 

Poveli su hakleri Jaša nakon što je Botonjić iskoristio asistenciju Hajdarevića i osigrao svojoj momčadi vodstvo na poluvremenu. U nastavku već u prvoj minuti ponovo se trese mreža Družetića nakon što je Slaven Mošnja ispratio udarac Lalića na drugoj satativi. Imali su Porečani nekoliko odličnih prilika ali siguran je bio Spomenko Vujica. 

Posljednjih pet minuta Porečani na parket uvode golmana igrača. U jednoj akciji čak tri šuta prema golu Vujice, te je onaj posljednji Žikovića završio u okviru gola. Sljedeću akciju Viljanac je ostao sam na šest metara ali je poslao loptu preko gola. Ubrzo dolazi kazna za promašaje i Vujica upošljava Alena Lalića koji zabija pored nemoćnog Deranje koji je preuzo ulogu golmana igrača. Brzopletost Porečana još su jednom naplatili Lalić sa novom asistencijom i Slaven Mošnja sa svojim drugim zgoditkom večeras. Jaši će u svoje treće finale, dok će Vita Leva u brobu za broncu.

MNK JAŠI - VITA LEVA ELEKTROMETAL ( 1:0 )

Jaši ; Vujica, Kostešić, Goldin, Botić, Bilić, Janković, Mošnja, Hajdarević, Ađić, Ivanović, Lalić.

Voditelj : Vedran Diković

Vita Leva ; Družetić, Rajko, Belička, Dobrić, Bonaca, Šuran, Viljanac, Flego, Žiković, Deranja.

Voditelj : Maurizio Sirotić

Strijelci : 1:0 Botić 2:0 Mošnja, 3:0 Lalić, 4:0 Mošnja

Kartoni : Jaši ; Janković, Lalić / Vita Leva -

Suci : Šehić i Vitasović