Najava - Moja Ulica Moja Ekipa - 2. kolo ( 19.12. )

Prvi će večeras na parket Verudeži i Opatijci. Palermo Glock je bez većih problema stigao do 2. kola turnira pobjedivši Višnjance ekipu Ulja Komarija rezultatom 3:1 i labinske haklere Cb Pod Voltom sa 3:0. Njihov današnji protivnik bio je bolji od Pietas Julie.

Ekipa Vrući Led iz Višnjana svoj prolaz tražiti će protiv mlade ali veoma neugodne ekipe Pizzeria Jupiter Kadeti koji su u prošlome kolu kući poslali riječki CB Capmetto. Višnjanci su u prošlome kolu na tribine preselili hrvače Istarog Borca.

Nakon što su u prošlome kolu odigrali burnu utakmicu i prolaz osigurali nakon sedmeraca hakleri Stoje danas će snage odmjeriti protiv ekipe Slipci Istra Ferrum koja je porazila Denat Team Subotić rezultatom 3:2.

Posljedni seniorski par čine slovenska ekipa Banda De Popo i Novo Naselje Pazin. U pretkolo Slovenci su lagano izbacili ekipu Gerrard, a nakon toga su bili bolji od nositelja i prošlogodišnjeg finalista Plavoga Puta Iz Pazina nakon boljeg izvođenje sedmeraca. Novo Naselje svoje mjesto danas osiguralo je pobjedom nad Grill Bar Campo rezultatom 2:1.

U kategoriji veterana za prolaz u polufinale snage će odmjeriti Mnk Jaši i Tomić Gradnja. Jaši su bili bolji od Udruge branitelja (2:1), dok je Tomi Gradnja nakon boljeg izvođenja sedmeraca prošla ekipu Staroga Grada.

RASPORED :

19:00 PALERMO GLOCK TRAPAN INSIDE VERUDA - MNK GOROVO

19:40 VRUĆI LED - PIZZERIA JUPITER KADETI

20:20 MNK JAŠI - TOMIĆ GRADNJA

21:00 MNK STOJA CB MIRAGE SOLEIL - SLIPCI ISTRA FERRUM

21:40 BANDA DE POPO - NOVO NASELJE PAZIN