MOJA ULICA MOJA EKIPA 2019 - FAVBET - Izvještaj 20.12.

Četvrti nositelj Plavi Put iz Pazina bez većih je problema izborio svoj nastup u osmini finala turnira visoko porazivši Šijana Tikvanse. Po dva gola Edia Baše i Andree Zgrablića kao i golovi Lepinjice i Videkića završila su u mreži Rusova dok je Kuzma svoju sačuvao netaknutu.

Nakon jučerašnje pobjede nad Šijanom Porečani su se poprilično lako obračunali protiv riječkog Dynamica. Trenutno vodeći strijelac turnira Oliver Sumić na svoj je konto dodao poker golova i odveo svoju momčad u sljedeće kolo.

Treći nositelj osigurao je svoje mjesto u osmini finala. Čak pet žutih i dva crvena kartona vidjeli smo na utakmici koja nije dočekala istek vremena. Igrači Nk Istre Pula revoltirani sudačkim krijterijem odlučili su napustiti parket točno minutu prije završetka susreta. Strijelci za Toledo bili su Bojkić i Keven Drndić.

Posljednji susret večeri odigrali su Trinidad Bez Tobaga i mlada ekipa All In. Poveli su hakleri Trinidada preko Valentina Zgrablića ali je Karlo Skok postavio konačan rezultat. Na sedmercima više koncentracije zadržali su igrači All In-a i izborili dvoboj osmine finala protiv Plavoga Puta.

Kod veterana treći nositelj Mnk Jaši pokerom su sa turnira ispratili Stari Grad. Dva gola Slavenja Mošnje, te golovi Goldina i Botića osigurala su Jašima polufinale turnira.

REZULTATI ;

Seniori ;

PLAVI PUT - ŠIJANA TIKVANS 6:0

DYNAMIC RIJEKA - VITA LEVA ELEKTROMETAL 0:4

PIZZERIA JUPITER TOLEDO - NK ISTRA PULA 2:0 

ALL IN - TRINIDAD BEZ TOBAGA 4:3 p ( 1:1 )

Veterani ;

MNK JAŠI - NK STARI GRAD 4:0