MOJA ULICA MOJA EKIPA 2019 - FAVBET - Najava 23.12.

Dobili smo sve sudionike 1/8 finala 31. izdanja turnira Moja Ulica Moja Ekipa 2019 - Favbet koji će se danas boriti za prolaz među osam najboljih haklerskih družina. Valja napomenuti kako su sva četri nositelja još uvijek aktivna, a prvi od njih će na parket Pazinjani.

Branitelj naslova Mne Veruda Maling danas će snage odmjeriti protiv posljednje riječke ekipe na turniru Erik Team Coslovich Wines. Kratke izjave dali su nam akteri te utakmice Vedran Stefanović i Manolo Bilić.

VDERAN STEFANOVIĆ ;

Ovo mi je peti nastup na Ulici i moja druga osmina finala što je za sada najbolji rezultat.. Hrvacki Klub istarski Borac i Elektro Percan u prva dva kola bili su jako kvalitetni suparnici, te su utakmice mogle otici i na drugu stranu.

Veliko je zadovoljstvo danas nastupati u fantasticnoj atmosferi koji ce prirediti navijaci Verude. Žao mi je sto smo desetkovani ozlijedama ,a najveci je nedostatak sto nema Josipa Zdrilica koji je jedan od najboljih igraca regije. Protivnika iznimno cijenim i postujem, a najvise volim gledati Manola Bilica na parketu. Iako je Veruda danas favorit ostavit cemo srce na terenu.

MANOLO BILIĆ

Ovo mi je druga godina da nastupam za Mne Verudu Maling, osim proslogodisnje nezaboravne Ulice izdvojio bih godinu 2012 kad smo ispali od vrlo dobre ekipe Jupiter Toleda u cetrfinalu. Obranom  naslov se ne bih bas zamarao zbog toga sto ima vrlo dobrih ekipa koje bi mogli osvojiti ove godine, a mi idemo utakmicu po utakmicu. Ulica se igra zbog gusta i svog kvarta gdje si ucinio prve nogometne korake.

Prvo kolo bilo je neizvjesno do samog kraja protiv neugodne ekipe iz Rijeke, a drugo kolo stvarno sam se iznenadio mladim snagama Jupitera 3 kojima mogu samo cestitat i pohvaliti na dobroj i tvrdoj utakmici. Danasnja utakmica je jedan veliki ispit protiv neugodne ekipe iz Rijeke. Malo smo naceti ozljedama ali nadam se da ce nas sedmi igrac tj. navijaci gurati do pobjede.

RASPORED ;

1/8 FINALA

17:30 GLADIATORS - BUFFALO VODNJAN 

18:10 RIVA RESTORAN TROŠT - B.B. DANIJELA 

18:50 SAMSON I DALILA  - STELLA SPARTANS 

19:30 MNE SELINA  - VITA LEVA ELEKTROMETAL

20:10 PLAVI PUT  - ALL IN 

20:50 MNE VERUDA MALING  - ERIK TEAM COSLOVICH WINES 

21:30 PIZZERIA JUPITER KLINCI -  NETKO IZ MASE CB VRKS

22:10 PIZZERIA JUPITER TOLEDO  - MNK ŠIJANA JUNIORS TOBACCO SHOP 33