MINI ULICA - OTP BANKA 2019 - Najava finala

Završni dan očekuje nas i na Mini Ulici Otp Banka 2019 a prilike ćemo imati pogledati dva finalna okršaja u kategorijama U - 11 i U - 15. U prvoj Nk Uljanik Pula koji je bio branitelj naslova ove se godine morao zadovoljiti trećim mjestom pa ćemo tako dobiti nove Heroje Ulice, a snage će odmjeriti dva pulska kluba NK Istra Pula i Nk Istra 1961. U kategoriji U - 15 branitelj naslova Nk Istra 1961 imati će prilike sačuvati tron, a protivnik u finalu biti će im Nk Rovinj. Treće mjesto pripalo je Nk Banjolama.

Kratak osvrt na sva događanja kao i put njegove ekipe Nk Istra Pula do finala selekcije U - 11 dao nam je njhov trener Goran Marić.

GORAN MARIĆ ;

Kao trener na Mini Ulici do sada vodio sam ekipu Nk Vodnjan, te Nk Istru Pula prosle i evo ove godinu generaciju U - 11.  Od samoga početka vidjelo se da turnir ima odličnu organizaciju što govori o iskustvu ljudi koji ga organiziraju, lijepo smo dočekani i ugodno primljeni odmah prvoga dana. Hvala i svim našim navijačima i gledateljma na podršci. Po mome mišljenju jako je bitno što postoji Mini Ulica kako bi dečki već u ovoj dobi osjetili čari ovoga turnira.

Otvaranje turnira dobro smo odradili, prosli smo skupinu pa zatim osminu ,cetvrtinu i na kraju i polufinale. Nije bio jednostavan put, ali usli smo u svaku utakmicu ozbiljno. Cestitam svim ekipama koje su se nasle sa nama na prikazanoj igri. I eto danas smo tu u velikom finalu. Sta reci, svi znaju da je ovo ipak i vise od same utakmice. Iz istog dvorista dvije razlicite ekipe. Mogu reci samo neka bolji pobijedi ,bezbroj utakmica odigrala su ova dva kluba gdje rezultati nisu isli uvijek u jednom smjeru. Ulazimo u ovoj susret pametno, smireno i ozbiljno jer samo teren je mjerilo za rezultat.

RASPORED :

MINI ULICA U - 11

FINALE

19:30 NK ISTRA 1961 - NK ISTRA PULA

MINI ULICA U - 15

FINALE

19:00 NK ROVINJ - NK ISTRA 1961