Najava - Moja Ulica Moja Ekipa - 1/4 finala

Osam momčadi danas će na parket Doma sportova u nadi da će izboriti završnicu 30. izdanja malonogometnoga turnira Moja Ulica Moja Ekipa - Suzuki Motortech 2018.

Prvi će priliku imati branitelj naslova Pizzeria Jupiter Klinci koja je u prošlome kolu izbacila Mnk Šijanu. Za protivnika će imati Vodnjance, ekipu Tubusa koja je bila bolja od Mne Valdebeka nakon izvođenja sedmeraca.

Agencija Medior jučer je poslala slovenske kolege Bandu De Popo doma i danas će pokušiti izboriti svoje drugo polufinale. Sa druge strane biti će mlada ekipa Vita Leve koja je već iznenadila prošlo kolo pobjedivši Generaciju DV.

Možda i najzanimljiviji par ovogodišnjeg izdanja Ulice biti će nositelj Stella Spartans i Palermo Glock Trapan Inside Veruda. Šijanci su jučer bez već problema pobjedili Vrući Led sa sedam komada, dok je Veruda kući poslala osvajača iz 2008. godine Vita Levu rezultatom 2:1.

Posljedni susret četvrtine odigrati će Slipci Istra Ferrum koji su iznenadili jednu od najtrofejnih ekipa turnira Pizzeriu Jupiter Toledo izbacivši ih nakon boljeg izvođenja sedmeraca i Netko Iz Mase Pinjola Istra finalist iz 2015. godine koji je jučer pokerom ispratio Sao Bento.

U veteranskome turniru očekuju nas polufinala i utakmica za treće mjesto. 

Ekipe koje su i prošle godine bile u završnici Vita Leva i Jaši prvi su polufinalni par. Jaši su prošle godine izborili finale ali ipak nisu uspijeli osvojiti dok je Vita Leva bila treća.

Branitelj naslova El Stil u polufinale prošao je nakon boljeg izvođenja sedmeraca protiv Uljanik Orfeja, dok su Šijanci pobjedili jednog od nositelja Cb Merag sa Cresa. Nošeni podrškom svojih vjernih navijača pokušati će izboriti finale.

RASPORED :

16:00 PIZZERIA JUPITER KLINCI - TUBUS 

16: 40 VITA LEVA ELKETROMETAL - MNK JAŠI

17:20 AGENCIJA MEDIOR - VITA LEVA JUNIORI

18:00 EL STIL ELEKTROMATERIJAL BOCCAPORTA - STELLA ŠIJANA

18:40 STELLA SPARTANCI - PALERMO GLOCK TRAPAN INSIDE VERUDA

19:20 VETERANI 3. MJESTO

20:00 SLIPCI ISTRA FERRUM - NETKO IZ MASE PINJOLA ISTRA