MOJA ULICA MOJA EKIPA 2019 - FAVBET - izvještaj - Pizzeria Jupiter Klinci vs Stella Spartans

Po mnogima najjači par četvrtfinala bili su Pizzeria Jupiter Klinci i Stella Spartans ekipe prepune odličnih futsal igrača. Novo ime na spisku Spartanac bio je David Mataja koji je prije samo nekoliko dana predvodio Uspinjaču do obrane naslova prvaka Kupa Hrvatske.

Iako su nešto bolje u utakmicu ušli Spartanci i imali veliku prigodu nakon što je Goran Urošević zatresao okvir gola prva se zatresla njhova mreža. Polukontru Klinaca završio je golom Paolo Grbac nakon asistecnije Jasprice točno na polovici prvoga poluvremena. Najopasnija prilika za Spartance dogodila se nakon dalekometnog udarca Omrčena koji je završio pored gola Akrapa.

U nastavku nismo dugo čekali na novi zgoditak još jedna polukontra bila je kobna za Spartance. Paolo Grbac poslao je loptu na drugu stativu di ju je dočekao Edi Kurolt i bez problema matirao Starčića. Visoki tempo utakmici koji su nametnuli Klinci pravio je dosta poteškoća u redovima Spartanaca. Posljednje četri minute Spartanci uvode golmana igrača, najveću priliku propustio je Batelić minutu i po prije isteka vremena.  U posljednjoj minuti Akrap brani odličan udarac Hoxhe sa šest metara što je polako značilo da Spartanci završavaju svoju put na 31. izadanju Ulice. Prije zvuka sirene još je jedan zicer propustio Batelić nakon što je dočekao loptu na drugoj stativi. Jupiter Klinci čekaju boljeg iz susreta mladih Šijanaca i Vita Leve.

PIZZERIA JUPITER KLINCI - STELLA SPARTANS 2:0 ( 1:0 )

Jupiter Klinci ; Tanković, Glavaš, Kamber, Hasanbegović, Strineka, Grbac, Kurolt, Jasprica, Mehić, Zgrablić, Akrap.

Voditelj : Tomislav Markulinčić

Spartans ; Starčić, Omrčen, Pezić, Đapić, Batelić, Hoxha, Belli, Urošević, Pavić, Dadić, Mataja.

Voditelj : Stefano Fiorido

Predstavnik ekipe : Srđan Lolić

Strijelci : 1:0 Grbac, 2:0 Kurolt

Kartoni : Jupiter Klinci ; Jasprica / Stella ; Hoxha

Suci ; Jurić i Soldatić