Izvještaj - Moja Ulica Moja Ekipa - 1. kolo ( 11.12. )

Čago Žminj je sa hat - trickom Sanjina Puha, te golovima Luke Orbanića i Ivana Batela bez većih problema pobjedio ekipu La Marenda za koju je jedini gol postigao Alex Buršić. 

Generacija Dean Vijatović ostvarila je najveću pobjedu dana visoko porazivši ekipu Nači Bože. Po dva gola Roberta Vijatovića i Andree Bička, te golovi Ilića, Živkovića i Ljubešića bila su i više nego dovoljna za prolaz.

Ekipa Atomica nije uspijela ozbiljnije zaprijetiti Šijani. Hat - trick Elvisa Trešnjića, dopieta Dalena Peršića i jedan gol Manojlovskoga završila su u mreži Hećimovića i osigrala Šijani mjesto u sljedećem kolu.

Slipci Istra Ferum izbacila je ekipu Dental Team Subotića golovima Pamića, Ferlina i Mišana. Precizni za Dental bili su Vekić i Ladislović ali to nije bilo dovoljno za nešto više.

Nakon što su bez većih problema prošli pretkolo hrvači Istarskog Borca naletili su na Vrući Led. Dva gola Bratovića, te po jedan Pulina i Matića osigurala su pobjedu za ledene. Za Istarski Borac mrežu su pogađali Kristijan Bošković i Ivešić.

REZULTATI - SENIORI

NAČI BOŽE - GENERACIJA DEAN VIJATOVIĆ 0:7

HRVAČKI KLUB ISTARSKI BORAC - VRUĆI LED 2:4

SLIPCI ISTRA FERRUM - DENTAL TEAM SUBOTIĆ 3:2

ATOMIC - MNK ŠIJANA 0:6

LA MARENDA - ČAGO ŽMINJ 1:5

U veteranskome turniru snage su odmjerili Veterani Nk Banjola i Zauder Film. U regularnome dijelu Kranjec je donio filmašima prednost ali je Tomislav Černjul poravnao rezultat. Ponovo Kranjec vraća prednost ali ovog puta Mihovilović vraća stavri na početak. Još su jednom hakleri Zuadera došli u vodstvo preko Memona ali i to je poništio još jednim golom Černjul. Na ruletu sedmeraca bolje su prošli dečki iz Banjola.

REZULTATI - VETERANI

VETERANI NK BANJOLA - MNK ZAUDER FILM 6:5 ( 3:3 ) 7m