Igor Todorov - Aquacolors Summer Futsal Cup

Kratki komentar na turnir Aquacolors Summer Futsal Cup dao je Igor Todorov igrač jedne od najjačih pulskih malonogometnih družina Šijane Spartans ;

- Mislim da će ovo biti najjači ljetni turnir i da će prerasti u puno masovniji događaj sljedećih godina gdje će se naći još puno jakih i kvalitetnih ekipa koje će tražiti svoju šansu da dođu do naslova. Pohvalio bih organizatore što su došli na ideju za ovakav turnir koji će kao što sam već i rekao iz godine u godinu samo rasti.

Prva je godina pa nije bilo nositelja, te su se voljom ždrijeba u jednoj grupi našle tri stvarno jake ekipe ( Šijana , Pizzeria Jupiter i As Doblanović ) kao i još dvije vrlo dobre grupe u kojima su Grin - Duran - Stella i Santos - Medior - Čago . Mislim da iz tih grupa svaka od ovih ekipa može doći do završnice i osvojiti.

Što se tiče Spartanaca mi smo kompleti osim ozljeđenog Dadića. Siguran sam da smo poznati kao ekipa koja uvijek daje svoj maksimum, te će tako biti i na ovome turniru. Nadam se našem što boljem izdanju i naravno plasmanu.