MOJA ULICA MOJA EKIPA 2019 - FAVBET - Najava 26.12.

Danas su na rasporedu četvrtfinalni dvoboji seniorske  i polufinalni Veteranske Ulice na kojoj ćemo također dobiti i brončane haklere. Kako su svi nositelji još uvijek prisutni na turniru kod Veterana možemo biti sigurni da nas očekuju uzbudljivi susreti.

Kratak osvrt na dosadašnii put najmlađe ekipe završnice poprilično dugoga imena Mnk Šijana Juniors Tobacco Shop 33 dao nam je njihov vođa na parketu Bepo Paus kao i kratak komentar na ostale aktere završnice. Podsjetimo se mladi Šijanci ostvarili su dvije velike pobjede, prvo izbacivši haklere Čago Žminja, a zatim i četvrtoga nositelja predvođenog sa braćom Drndić Pizzeriu Jupiter Toledo.

BEPO PAUS ;

Ovo mi je treća Ulica koju igram i uvijek za istu ekipu Šijana Juniors. Ovogodišnji plasman mi je trenutno najbolji uspjeh na turniru. Prve godine smo ispali u 2. kolu, a lani već u pretkolu. S obzirom na raspored mislim da je malo tko ocekivao da cemo doci do cetvrtfinala. Tekma u 2. kolu protiv Čago Žminja je bila vrlo neizvjesna s puno preokreta i na kraju nasa pobjeda rezultatom 4:3. Mislim da se moglo okrenuti i na jednu i na drugu stranu ali evo na kraju smo uz malo srece mi prosli. Protiv Toleda nam je bila cast igrati jer su ipak to igraci koji su vec godinama u vrhu Istarskog futsala. Dali smo sve od sebe i na kraju prosli dalje uz dozu srece i odlicnog golmana Steku. Smatram da je u danasnjoj tekmi Vita Leva veliki favorit, uz Verudu su me najvise impresionirali dosada ali mi ne priznajemo nikome da je bolji dok to ne pokaze na terenu.

Veruda bi trebala proci Rivu Restoran Trošt koja je dobra ekipa, ali mislim da je kvaliteta Verudeža u ovoj tekmi prevelika za nekakvo iznenadenje.  Pizzeria Jupiter Klinci i Stella Spartans po meni je najbolja tekma cetvrtine, ocekujem penale pa nek spretniji i mirniji prođe. Plavi Put i Gladiatorsi također će biti odlicna tekma ali malu prednost dajem Pazinjanima jer mislim da su pokazali vise u dosadasnjem dijelu turnira.

Bepo Paus kapetan juniorske selekcije ali i prvotimac seniora Futsal Pule pokušati će danas sa svojom škvadrom napraviti još jednu senzaciju kao što je i on sam reko protiv favorita Vita Leve Elektrometal.

RASPORED ;

1/4 FINALA

17:30 MNE VERUDA MALING - RIVA RESTORAN TROŠT

18:50 PLAVI PUT PAZIN - GLADIATORS

20:10 PIZZERIA JUPITER KLINCI - STELLA SPARTANS

21:30 MNK ŠIJANA JUNIORS TOBACCO SHOP 33 - VITA LEVA ELEKTROMETAL

VETERANI ;

1/2 FINALA

18:10 EL STIL ELEKTROMATERIJAL - STELLA ŠIJANA

19:30 MNK JAŠI - VITA LEVA ELEKTROMETAL

3. MJESTO - 20:50 h