MOJA ULICA MOJA EKIPA 2019 - FAVBET - Izvještaj 22.12.

Prvi susret večeri odmah nam je ponudio sedmerce. Dva puta je Dino Alinčić dovodio Erik Team u vodstvo ali su hakleri Eletro Percana također dva puta vračali rezultat u egal preko Nikole Pejčića i Tomislava Babića. Ipak precizniji su bili igrači Erik Teama i izborili osminu nakon sedmeraca.

Buffalo Vodnjan i Grin Baza odigrali su jednu čvrstu i sadržajnu utakmicu koja je pobjednika također dobila boljim izvođenjem sedmeraca. Neprecizan je bio jedini Vodnjanac u dresu Grin Baze kojem je Matošević zaustavio udarac. U regularnome dijelu Ivan Macan doveo je Buffalo u vodstvo, a Saša Četković zabio za konačan rezultat.

Pravo iznenađenje priredili su hakleri Samsona i Dalile i doma poslali riječke haklere pod nazivom Mate Na Ulici. Upornost i želja za pobjedom svakako im se isplatila, a autor jedinog gola na utakmici vrijednog osmine finala bio je Bekir Omanović.

Ipak nešto bolje u susret ušli su hakleri Mase i tako do poluvremena dva puta matirala Cindrića na golu Valdebeka. Prvo je Vuković iskoristio asistenciju Pauletića, a nakon toga i Klanačar posprema proigravanje Botonjića. U nastavku jedna neopreznost u obrani Mase vratila je u igru Valdabečane koji su zabili nakon što je Ivan Banović iskoristio odlično dodavanje Kuzme-Pletikosa i zabio pored Stupara. Do kraja susreta još nekoliko uzbuđenja ali bez promjene rezultata.

Posljednji susret večeri odigrali su Generacija Dean Vijatović i '' zagrebački '' Gladiatorsi.  Iako je bilo dosta prilika s obje strane i u duele se išlo bez kočnica mreže su mirovale do kraja susreta. U ruletu sedmeraca Darko Kundović obranio je udarac Roberta Vijatovića, te će Gladiatorsi sutra zaigrati osminu Ulice.

Kod veterana malonogometna poslastica, snage su odmjerili branitelj naslova El Stil Elektromaterijal predvođen jednim od najboljih futsal igrača susjedne nam Slovenije Milivojem Simeunovičem i Pizzeria Jupiter. Iako su većinu prvoga poluvremena snage bile ravnopravne Simeunovič je doveo El Stil u vodstvo. U nastavku prvo je Dalibor Božac zabio nakon odigravanja Simeunoviča iz kornera, a onda je i mrežu uspio zatresti i Milan Tomić nakon jedne ukradene lopte u igri sa golmanom igračem koja ništa dobro nije donjela Jupiteru. Za kraj još jednu grešku iskoristio za svoj drugi zgoditak Milivoj Simeunovič.

REZULTATI ;

ERIK TEAM COSLOVICH WINES - ELEKTRO PERCAN 4:3 p

BUFFALO VODNJAN - GRIN BAZA 4:3 p

SAMSON I DALILA - MATE NA ULICI 1:0

MNE VALDEBEK CB ORANGE - NETKO IZ MASE CB VRKS 1:2

GENERACIJA DEAN VIJATOVIĆ - GLADIATORS 2:3 p

Veterani ;

EL STIL ELEKTROMATERIJAL - PIZZERIA JUPITER 4:0