Najava - Moja Ulica Moja Ekipa - 2. kolo ( 18.12. )

Danas su na rasporedu nivh četri tekmi 2. kola u seniorima, te jedna tekma četvrtine u veteranima. Prve će na parket dvije mlade ekipe, Mnk Pješćana Uvala i Sao Bento. Velika prilika za obje momčadi da se nađu među šesnaest najboljih narednih dana na Ulici. Pješćana je u prvome kolu bila bolja od Žnk Istre, dok je Sao Bento nakon boljeg izvođenja sedmeraca na tribine preselio Bareal Madrelonu.

U drugome susretu Samson i Dalila odmjeriti će snage protiv ekipe Mne Valdebek. Hakleri Samsona svoje su mjesto u ovome kolu osigurali preko sedmeraca protiv Fuflandersa dok su dečki sa Valdebeka bili bolji rezultatom 2:0 od ekipe San Geronimo.

U derbiju dana prolaz u osminu tražiti će branitelj naslova Pizzeria Jupiter Klinci i Grin Medior, ekipa koja je vjerojatno najviše od svih svoje puteve na Ulici završavala ispadanjem nakon sedmeraca. Klinci iz Jupitera u svojim redovima imaju nekadašnje najbolje igrače i strijelce ovoga turnira ali i ekipa Grina ima svoje adute zato samo jedno je sigurno , a to je da nas očekuje malonogometni spektakl.

U posljednjem susretu dana slovenska Agencija Medior pokušati će izboriti svoj treći uzastopni prolaz u osminu na Ulici. S druge strane parketa stajati će im veoma neugodna ekipa Elektro Percana. Hoće li presuditi iskustvo Slovenaca ili neka majstorija Jusića ostaje nam da vidimo večeras.

U veteranskome turniru branitelja naslova El Stil imati će za protivnika najstariju pa prema tome možda i najiskusniju ekipu turnira Uljanik Orfej.

RASPORED :

19:00 MNK PJEŠĆANA UVALA - SAO BENTO

19:40 SAMSON I DALILA - MNE VALDEBEK CB ORANGE

20:20 EL STIL ELEKTROMATERIJAL BOCCAPORTA - ULJANIK ORFEJ

21:00 PIZZERIA JUPITER KLINCI - GRIN BAZA

21:40 ELETRO PERCAN - AGENCIJA MEDIOR