MOJA ULICA MOJA EKIPA 2019 - FAVBET - Veterani - El Stil Elektromaterijal vs Stella Šijana

Prvi polufinalni susret na Veterasnoj Ulici odigrali su branitelj naslova El Stil Elektromaterijal i četvrti nositelj Stella Šijana.

Prvo veliko uzbuđenje došlo nam je u sedmoj minuti kada je Pekica zatresao vratnicu na golu Muhića koji je danas mjenjao inače standarnog golmana El Stila Roberta Lisjaka. U sastavku nije bilo niti Milivoja Simeunoviča. Minutu kasnije odlična asistencija Vladimira Gnipa i ovog puta Pekica je naštimao nišanske sprave pa se trese mreža Muhića za veliko slavlje Šijanaca. Dvije prilike za El Stil ali oba puta siguran je Gračić prvo zaustavlja Tomića, a zatim i udarac Božca. Pritisak El Stila se nastavlja i sljedeća prigoda dolazi preko Gusića ali rezultat je isti, obrana Gračića. Prilika za Šijance nakon neopreznog izlaska Muhića iz svojih šest metara i prekrašaja na Pekici, udarac Ostovića u blok pa dodavanje za Sladakovića koji loptu prosljeđuje do Rakovca koji loše reagira i udarac odlazi uz vratnicu.

U nastavku ponovo Ostović izvodi prekid iz poprilične udaljensoti ali Muhić mora reagirati i skrenuti loptu u korner. Tempo utakmice raste, te se nizaju kontre s obje strane ali je Gračić na golu Šijane siguran u nekoliko navrata. Dvije najbolje prilike pri kraju susreta imali su Joka i Pekica ali nisu uspijeli povečati prednost. Probali su hakleri El Stila i sa golmanom igračem ali jednostavno obrana Šijane danas je bila na visokoj razini. Čak šest žutih kartona pokazuje da se igrači nisu štedili i da je ulog bio završni dan turnira. Šijanci su prvi ovogodišnji finalista i igrati će svoje prvo finale dok će El Stil u borbu za broncu.

EL STIL ELKETROMATERIJAL - STELLA ŠIJANA 0:1 ( 0:1 )

Strijelci : 0:1 Pekica

Kartoni : El Stil ; Božac, Lajtman / Šijana ; Gračić, Gnip, Pekica, Ostović.

El Stil ; Cvitanović, Černjul, Božac, Lajtman, Rojnić, Tomić, Gusić, Muhić, Tomašević, Samarđžić.

Voditelj ekipe : Pero Plavšić

Predstavnik ekipe : Darko Raić - Sudar

Stella Šijana ; Gračić, Bošković K., Gnip, Pekica, Ostović, Bošković D., Joka, Vodopia, Rudić, Sladaković.

Voditelja ; Patrik Sandri

Predstavnik ekipe : Vlatko Maretić

Suci : Vasiljević i Vitasović