MOJA ULICA MOJA EKIPA 2019 - FAVBET - Izvještaj 06.12.

Utakmicom između Matadora Marčeta Vina i Fažana Klinaca otvoreno je 31. izdanje malonogometnog turnira Moja Ulica Moja Ekipa 2019 - Favbet. Puno iskusnija momčad Matadora bez većih je problema izborila prvo kolo, a mrežu Samuela Beriše po dva puta tresli su Dean Hrelja i Vladimir Lipić, te po jedan gol još su pridodali Jovin, Čude i Licardo dok je Igor Jovin svoju mrežu sačuvao netaknutu. U sljedećem kolu Matadori će snage odmjeriti protiv ekipe Kajfešpharm Excel.

Trinidad bez Tobaga dugo je lomio otpor borbenih Terijera dok put do mreže nije pronašao Roberto Rauch u prvome poluvremenu. U nastavku isti je igrač povečao prednost, a pobjedu je potvrdio Marko Pereša. Vedran Siljan na golu Tbt-a zaustavio je sve pokušaje protivničkih igrača. Novo kolo donosi im sraz protiv ekipe Pizzeria Tivoli.

Mne Valdebek Cb Orange za prolaz u prvo kolo porazili su mladu ekipu Cb Viva Galižana. Po dva gola Patrika Barlessia i Stefana Tasovca, te golovi Cerina i Banovića završila su u mreži Moscarde. Počasni gol za Galižanu zabio je Ian Vuković. Haklere Valdebeka u sljedećem kolu očekuje težak ispit protiv ekipe Kašćerga.

Netko iz Mase Cb Vrks teškom je mukom slomio otpor ekipe Sao Bento i drugu ih godinu za redom izbacio sa turnira. Igrač odluke nekoliko minuta prije kraja susreta bio je Antonio Vuković koji je uspio svladati danas odličnog čuvara mreže Antoni Zovka i osigurati svojoj ekipi sljedeće kolo i dvoboj protiv La Marende.

U srazu mladih ekipa V1 Sporta i Babulji Vitar Bara puno bolje su se snašli hakleri Sporta. Prvi ovogodišnji hat - trick djelo je Luke Miškulina, dva puta precizan je bio Rocco Rakovac dok je još jednu mrežu za visoku pobjedu zatresao Malobabić. Mreža Patrika Vujice je mirovala. U prvome kolu V1 Sport snage će odmjeriti protiv ekipe ALL In.

Elektro Percan izbacio je ekipu atraktivnog imena Diletta Leotta. Igrač odluke koji je mrežu večeras tresao dva puta bio je Dino Balde. Precizan za Leottu bio je Nikola Mišić. Novo kolo haklerima Elektro Percana donosi sraz protiv ekipe Noćne Ptice iz Cerovlja.

Iako bez zamjene hakleri Fuflanders Cb Lesa bili su bilji od ekipe Silom Skupljeni. Dva gola Paola Bernobića, te po jedan Leonarda Hunjeta i Patrika Butućija donjeli su im prolaz u prvo kolu u kojem će snage odmjeriti protiv ekipe Pizzeria Jupiter 3. Precizan za Silom Skupljene bio je Shehu Enbija.

U posljednjem susretu večeras ekipa Tim X izborila je prvo kolo pobjedom protiv Kempesa sa dva gola Nikole Kneževića i jednim golom Matije Grbina. Jedini strijelac za Kempes bio je Mauro Frančula. Novi protivnik Tim x biti će nositelj Pizzeria Jupiter.

Kod veterana danas smo odgledali samo jedan susret i to onaj između ekipe Signal Sistem i Pizzerie Jupiter koja je pokazala kako je definitivno jedan od favorita za naslov. Čak četri igrača upisala su dopietu, Vale, Stranić, Halilović i Hoxha i još jedan pridodao je Keven Drndić dok je Funičić svoju mrežu sačuvao netaknutu.

REZULTATI :

Seniori ;

MATADORI MARČETA VINA - FAŽANA KLINCI 7:0

TRINIDAD BEZ TOBAGA - TERIJERI 3:0

SILOM SKUPLJENI - FUFLANDERS CB LESA 1:4

MNE VALDEBEK CB ORANGE - CB VIVA GALIŽANA 6:1

NETKO IZ MASE CB VRKS - SAO BENTO 1:0

ELETRO PERCAN - DILETTA LEOTTA 2:1

V1 SPORT - BABULJI VITAR BAR 6:0

TIM X - KEMPES ROY BAR 3:1

Veterani ;

SIGNAL SISTEM - PIZZERIA JUPITER 0:9