PULA FUTSAL TOURNAMENT

Ovog vikenda u Domu sportova Mate Parlov očekuje nas '' PULA FUTSAL TOURNAMENT '' u organizaciji Mnk Futsal Pule. Na turniru će nastupiti šest malonogometnih klubova raspoređenih u dvije grupe. U grupi A. nalazi se domaćin Mnk Futsal Pula, Mnk Alumnus i momčad zbog koje turnir ima međunarodni karakter Fc Salines Tuzla City, dok su u grupi B. smješteni Futsal Dinamo, Olmissum i Aurelia Futsal. Pročitajmo što su neki od njihovih trenera rekli za našu stranicu ;

Predrag Rajić ( Fc Salines Tuzla City ) ;

Dolazimo na jedan izuzetno kvalitetan turnir gdje ćemo vidjeti u ovome momentu u kojem je stanju naša momčad i što nam još sve fali. Radujemo se turniru i jedva čekamo da počne. U nekoliko narednih dana možda još pojačamo ekipu jednim igračem ( strancem ).

Alen Jukić ( Futsal Dinamo ) ;

U Pulu vodim sve igrače na koje računam u nadolazećoj sezoni osim onih koji su u kadru U - 19 reprezentacije na Euru. Od turnira očekujem da budemo korak bliže uigranosti i izvedbama koje želimo prezentirati u prvenstvu. Rezultat na turniru nije u prvome planu, što ne znači da nam nije bitan. Prliku kroz utakmice dobiti će svi igrači koje vodim na put.

Duje Maretić ( Olmissum ) ;

Turnir u Puli za nas je jako bitan jer polako se približavamo kraju pripremnog razdoblja, te ćemo u utakmicama s ozbiljnim protivnicima vidjeti u kakvom smo stanju i koje stvari moramo popraviti. U Pulu dolazimo u punom sastavu izuzev Galića koji je na posljednjem treningu u nesretnoj situaciji bogatiji za šest šavova. Radujemo se ponovnom dolasku u Pulu gdje nas vežu lijepa sjećanja na izborenu prvu ligu i ovim putem se zahvaljujem organizatorima '' Futsal Pula '' na pozivu za sudjelovanje.

Ivan Lončar ( Aurelia Futsal ) ;

Velika nam je čast i zadovoljstvo što ćemo moći nastupiti na turniru sa ovako renomiranim suparnicima, te će nam dobro doći svaka minuta i utakmica pošto smo izuzetno mlada ekipa. Ovaj turnir će na neki način biti uvod u drugi dio naših priprema. Iza nas je tri tjedna kondicijskog dijela priprema gdje smo nastojali pripremiti ekipu za predstojeća opterečenja u nadolazećoj sezoni, dok ćemo drugi dio raditi na tehničko - taktičkom uigravanju. Očekujemo da će turnir biti organiziran na visokom nivou jer se domaćin u više navrata pokazao kao izuzuetan organizator.

Turnir kreće u subotu u 15 h, a ulaz će biti simboličnih 10 kuna za cijeli dan.

Raspored ;

Subota 14.06. 

15:00 h Futsal Pula - Alumnus

16:15 h Futsal Dinamo - Olmissum

17:30 h Futsal Pula - Fc Salines Tuzla City

18:45 h Olmissum - Aurelia Futsal

20:00 h Alumnus - Fc Salines Tuzla City 

21:15 h Futsal Dinamo - Aurelia Futsal

Nedjelja 15.09.

10 h za 5. mjesto

12 h za 3. mjesto

14 h za 1. mjesto