Izvještaj - Moja Ulica Moja Ekipa - Pretkolo ( 07.12. )

30. izdanje turnira otvorili su hakleri Punte i mlade snage Caffe Bara Eldi iz Galižane. Punta predvođena braćom Bobić nešto je malo teže izborila prolaz u prvo kolo nego što se to od njih očekivalo. U prvome poluvremenu mrežu je zatresao Darko Kamenčić, a pobjedu je u nastavku potvrdio Ivan Baf.

Pravu malonogometnu lekciju očitali su dečki iz Hrvačkog kluba Istarski borac ekipi Kempesa. Već u prvome poluvremenu moglo se naslutiti da će ovo Barbancima biti jedina utakmica ove sezone na Ulici. Braća Bošković načela su Ukotu na golu Kempesa, te se sa dva gola prednosti otišlo na odmor. U nastavku još je jednom precizan bio Kristijan Bošković i Jukopila,a dva gola pridodao je Antonio Nešić. Jedini gol za Kempes zabio je Kalčić.

Derbi dana odigrali riječki hakleri okupljeni pod imenom Jure i Prijatelji za koje je na golu bio nekadašnji najbolji golman ali i igrač ovoga turnira Carlo Berković. Iako su većinu susreta bili u podređenom položaju igrači Kašćerge odlično su odigrali obranu, a svoje kontre okrunili su golom Zovića u drugome poluvremenu i izborili prolazak u sljedeće kolo.

U susretu Tubusa i Caffe Bara Barbados ipak je presudilo iskustvo koje je bilo na strani '' Galižanaca'' koji su već do poluvremena vodili tri razlike golovima Gržinića, Alibašića i Šimičevića. U nastavku još je jednom Gržinić zatresao mrežu Bratovića, a konačni rezultat postavio je Vukojević.

Mlada ekipa La Marende bez većih je problema na tribine preselila Šijanu Tikvanse. Hat - trick Alexa Buršića, te golovi Franjula i Žulića rezultirala su uvjerljivom pobjedom dok je Matković svoju mrežu sačuvao netaknutu.

Mreže su mirovale na susretu Kraljeve Sutjeske i El Stila. Prolaz u sljedeće kolo morao se odlučiti izvođenjem sedmeraca. Tragičar za kraljeve na kraju je bio Ivo Saratlija nakon što mu je udarac sa sedam metara zaustavio Robert Lisjak, a pobjedu pogodio Aleksanadar Cvitanović.

Finalist Ulice iz 2015. godine ekipe Netko Iz Mase rutnirano je odradio utakmicu pretkola pobjedivši mladu momčad Medulin Citya. Dva gola Vukovića i Botonjića, te po jedan Luke i Nikole Bogdana, Kolića, Livovića i Barišića osigurala su visoku pobjedu. Muhić je svoju mrežu sačuvao netaknutu.

REZULTATI :

MNK PUNTA - CAFFE BAR ELDI GALIŽANA 2:0

KEMPES - HRVAČKI KLUB ISTARSKI BORAC 1:6

JURE I PRIJATELJI - KAŠĆERGA 0:1

TUBUS - CAFFE BAR BARBADOS 4:1

LA MARENDA - ŠIJANA TIKVANS 5:0

KRALJEVA SUTJESKA - EL STIL ELEKTROMATERIJAL BOCCAPORTA 2:3 7m

MEDULIN CITY - NETKO IZ MASE PINJOLA ISTRA 0:9

VETERANI

Na rasporedu su bila dva susreta Veteranske Ulice. U prvome su snage odmjerili ekipe Gerrarda i Udruge Branitelja. U čvrstoj i prije svega ravnopravnoj borbi naredno kolo ipak su izborili branitelji za koje su precizni bili Đurić i Gagulić, dok je za Gerrad mrežu zatresao Blašković.

U drugome susretu ipak puno bolja ekipa Istre predvođena Danijelom Vidajićem koji je četri puta pronašao put do Vokićeve mreže izborila sljedeće kolo. Još jedan gol za konačni rezultat zabio je Franko Jovanović.

REZULTATI :

GERRARD - UDRUGA BRANITELJA 1:2

NK ISTRA GENERACIJA 91/92 - BARBIERI ROVINJ KONOBA MEZZA BRENTA 5:0