Najava - Moja Ulica Moja Ekipa - 1/8 finala ( 22.12. )

Traže se još četri sudionika 1/4 finala 30. izdanja malonogometnog turnira Moja Ulica Moja Ekipa - Suzuki Motortech 2018.

Prvi će na parket nositelj Stella Šijana predvođena kapetanom Futsal Pule i najboljim igračem ovog turnira 2015. godine Goranom Uroševićem. Spartanci su bez veći problema stigli do osmine, a danas će snage odmjeriti sa Višnjancima zanimljivog imena Vrući Led.

Nakon toga očekuje nas sraz Verudeža i Porečana. Palermo Glock prepun mladih futsal nada i Vita Leva koja u svojim redovima ima nekoliko iskusnih haklera koji će ih pokušati odvesti u završnicu turnira. Obje ekipe igraju odlično na ovogodišnjem izdanju zato smo sigurni da nas očekuje vrhunska malonogometna predstava.

Finalist iz 2015. godine Netko Iz Mase za sada je uvjerljivo prolazila protiv svojih protivnika, danas će za suparnika imati ekipu Sao Bento koja u svojim redovima ima mlade igrače Istre 1961. Hoće li presuditi iskustvo pojedinih igrača Mase koji su svojim nogama već imaju završne dane ovoga turnira ili mladost Sao Benta ostaje nam da vidimo na parketu Doma sportova.

Posljednji par osmine finala ponudio nam je dvoboj slovenskih momčadi. S jedne strane Banda de Popo koju čine većinom igrači prvoligaša Bronxa iz Škofija i sa druge strane momčad Agencije Medior koja lovi svoje treće uzastopno četvrtfinale na Ulici, a u svojim redovima ima i vodeće strijelce turnira Arneta i Jaku Bizjaka. Jedno je sigurno, Slovenia će imati svojeg predstavnika u sutrašnjem danu četvrtine finala.

RASPORED :

16:00 STELLA SPARTANS - VRUĆI LED

16:40 PALERMO GLOCK TRAPAN INSIDE VERUDA - VITA LEVA ELKETROMETAL

17:20 NETKO IZ MASE PINJOLA ISTRA - SAO BENTO

18:00 AGENCIJA MEDIOR - BANDA DE POPO