Izvještaj - Moja Ulica Moja Ekipa - 1. kolo ( 16.12. )

Jedina ekipa koja nam dolazi iz grada Opatije, Mnk Gorovo upisala je pobjedu u svom prvom nastupu na turniru. Sve je već bilo riješeno u prvome poluvremenu i to hat - trickom Armanda Mancea koji je svojoj momčadi osigurao prolaz. Precizan za Pietas bio je Almir Halilović. Jedna od rijetkih situacija kada smo imali priliku na parketu u istoj ekipi vidjeti oca i sina, za Pietas su nastupili Kristijan i Rocco Rakovac.

Treća generacija Pizzerie Jupiter također se pridružila svojim starijim kolegama u 2. kolu. Dopieta Stojanovića, te golovi Perkovića i Šurana osigurali su im pobjedu nad riječkim Cb Campettom za koji su precizni bili Alinčić, Prtenjača i Šare.

U srazu dvije mlade momčadi Tufaa i BB Zepplin bolje su se snašli hakleri Tufaa, te prošli dalje sa dva gola Brajković Luke i golovima Matića i Hodaka. U listu strijelaca za Zeppelin upisali su se Ružić, Verk i Šverko.

Trinidad bez Tobaga uspio je poraziti Erik Team sa dva gola Bakjaca, te golovima Raucha, Živadinovića i Filimonovića. Mrežu Siljana tri puta zatresao je Elvis Harbaš.

Slovenska Agencija Medior bila je bolja od Pizzerie Palace. Hat - trick Artnera, te po dva gola Kazića i Bizjaka i gol Škorića završila su iza Petrovića. Mrežu Dovča uspio je zatresti Banović.

Elektro Peracn svoj je put na Ulici nastavio preko sedmeraca. U regularnome dijelu mreže su mirovale, a pri izvođenju sedmeraca Marijanović nije zadržao koncentarciju za ekipu Katarina Buroli.

Posljednji susret večeri bio je sretan za ekipu Mne Valdebek. Patrik Barlessi i Stefan Tasovac bili su precizni za pobjedu nad San Geronimom.

SENIORI - REZULTATI

MALI PETAK PIETAS JULIA - MNK GOROVO 1:3

TUFAO - B.B. ZEPPELIN 4:3

AGENCIJA MEDIOR - PIZZERIA PALACE SVETVINČENAT 8:1

TRINIDAD BEZ TOBAGA - ERIK TEAM 5:3

KRALJICA KATARINA BUROLI - ELETRO PERCAN 2:3 ( 0:0 ) 7m

CB CAMPETTO - PIZZERIA JUPITER KADETI 3:4

MNE VALDEBEK CB ORANGE - SAN GERONIMO 2:0

Kod veterana dva su favorita nastavila svoj put, Cb Merag svoj je izborio nakon boljeg izvođenja sedmeraca protiv Staroga Grada iz Rovinja. Iako su dva puta vodili preko Červara hakleri Staroga Grada preselili su na tribine, precizni za Merag bili su Rakovac i Budanko.

Branitelj naslova El Stil je sa dva gola Dalibora Božca, te po jednim Gušića i Tomića bio bolji od ekipe Santa Domenica za koju je precizan bio Dean Načinović.

Još je jedan susret svojeg pobjednika dobio nakon sedmeraca. Božić i Oroz bili su precizni za Tomić Gradnju, a Kliman i Jež za Stari Grad. U ' raspucavanju ' Frank Edgard nije bio precizan, te se još jedan Stari Grad morao preseliti na tribine.

REZULTATI - VETERANI

EL STIL ELEKTROMATERIJAL BOCCAPORTA - SANTA DOMENICA 4:1

CB MERAG CRES - STARI GRAD ROVINJ 4:3 ( 2:2 ) 7m

TOMIĆ GRADNJA - NK STARI GRAD 5:4 ( 2:2 ) 7m