Izvještaj - Moja Ulica Moja Ekipa - 2. kolo ( 17.12. )

Vita Leva Juniori prvi su osigurali nastup u osmini finala turnira. U uzbudljivoj utakmici bili su bolji od ekipe Excel sa dva gola Vedrana Radmana i golovima Bernobića, Šegona i Vlizza. Precizni za Excel bili su Peruško, Kurz i Jelača.

Zaim Alibašić bio je prvo ime susreta između Tubusa i Matadora. Iako su Matadori na predah otišli sa dva gola razlike preko Buždona i Jovina i još je Vladimir Lipić promašio sedmerac iskusna ekipa Tubusa nije se predala. U nastavaku Alibašić dva puta matira Čorića i osigurava svojo ekipi rulet sedmeraca na kojima je jedino on bio precizan i odveo Tubus u osminu finala. Treba pohvaliti i golmana Bajramovića jer od četri izvedena sedmerca niti jedan nije završio u njegovj mreži.

Netko Iz Mase Pinjola Istra uz malo muke ipak je slomila otpor Labinjana.  U prvome poluvremenu Pauletić i Luka Bogdan osigurali su prednost za Masu. U nastavku dva puta su hakleri Tanga tresli mrežu Muhića preko Dobrića i Vlačića, ali su Klančar i još jednom Bogdan riješili pitanje pobjednika.

U posljednjem susretu večeri nositelj Stella Spartans opravdaili su ulogu favorita protiv ekipe Tufao i sa golovima Batelića, Hoxhe, Badrova i Saše Uroševića nastavili svoj put na Ulici. Starčić je svoju mrežu sačuvao netaknutu.

REZULTATI - SENIORI

VITA LEVA ELEKTROMETAL JUNIORI - EXCEL 5:3

TUBUS - MATADORI WINE BAR TAPPO 3:2 ( 2:2 ) 7m

NETKO IZ MASE PINJOLA ISTRA - TANGO RAVE PIZZERIA NAPOLI 4:2

STELLA SPARTANS - TUFAO 4:0

U veteranskome turniru nositelj Vita Leva uspio je u drugome poluvremenu slomiti otpor Banjola. Vokić, Šuran i Dobrić bili su precizni za Porečane i odveli svoju ekipu u polufinale. Dražen Družetić svoju je mrežu sačuvao netaknutu.

REZULTATI - VETERANI

VITA LEVA ELEKTROMETAL - VETERANI NK BANJOLE 3:0