Izvještaj - Moja Ulica Moja Ekipa - Pretkolo ( 09.12. )

Dobili smo sve sudionike 1. kola 30. izdanja Ulice. Ekipa naziva Tufao bila je bolje od Konobe Danijela. Sve je bilo već riješeno do poluvremena, dva puta Brajković i jednom Matić osigurali su lijepu prednost za svoju momčad. U nastavku Matić podiže na četri gola razlike ali onda Maletić i Topić vračaju tračak nade za Konobu. Sve sumnje oko pobjednika riješio je Živić petim golom za Tufao.

Jedina ekipa iz Umaga Kraljica Katarina Buroli nije imala previše problema protiv Udruge Krijesnica. Dva gola Igora Antonovića, te golovi Marčića i Marijanovića osigurala su im nastup u narednome kolu.

Src Uljanik Veruda u svojim je redovima okupio pravu škvadru, predsjenik, tajnik i treneri iz kluba, ekonom i redari sa utakmica seniorske momčadi samo su neki koji su istrčali na parket braniti boje Uljanika. Moramo posebno spomenuti jednoga igrača, a to je Dragan Stokić koji u svojoj vitrini ima dvije Ulice, a ekipe je na kraju ispračena velikim pljeskom. Ipak mlada ekipa Višković Automobila bila je prejaki protivnik. Dva gola Nikole Rakovića, te po jedan Matteonia i Raković Roberta odvela su Viškovića u sljedeći krug.

Najnapetiju tekmu dana odigrali su hakleri Šijane i Flamenga. Mnogo prilika s obje strane ali na kraju ipak su spretniji bili Šijanci koji su sa dva gola njihove desetke Dalena Peršića prošli dalje.

Verudeži su svoj nastup u prvome kolu osigurali pobjedom protiv Ulja Komarija. Lijepi pogodak Tedia Husarića iz slobodnjaka i golovi Danijela Moravca i Ramadania bila su dovoljna za slavlje. Mrežu Palerma čuva najbolji rukometni golman Premijer Lige Bruno Ćopić koji uspio upisati i asistenciju. Precizan za Ulja Komarija bio je Budimlić.

Najmlađa ekipa Vita Leve na turniru svoj je prolaz morala osigurati preko sedmeraca protiv riječke ekipe Daman. Vita Levu u vodstvo je doveo Salković ali je Fućak postavio konačni rezultat.

Noćne Ptice iz Cerovlja bile su bolje od Šikića sa dva gola Turčinovića. Jedini gol za Šikiće zabio je Zec.

Riječka ekipa CB Campetto svoj je put na Ulici produžila preko sedmeraca protiv ekipe Limpressa. U regularnome dijelu precizni za Riječane bili su Šolaja i Popović, a za Limpress Mavrić i Mašić.

Posljednja ekipa koja je izborila prvo kolo je Grill Bar Campo nakon boljeg izvođenja sedmeraca protiv BB Barracuda. U regularnome dijelu precizni za Campo bili su Grenko i Ruba, a za Barracudu dva puta je zabio Radolović.

REZULTATI - SENIORI

NOĆNE PTICE - ŠIKIĆI UNITED FRIZERSKI SALON SENSO 2:1

KONOBA DANIJELA & BEACH BAR DANIJELA - TUFAO 2:5

PALERMO GLOCK TRAPAN INSIDE VERUDA - ULJA KOMARIJA 3:1

VITA LEVA ELEKTROMATERIJAL JUNIORI - DAMAN D.O.O. 4:2 ( 1:1 ) 7m

MNK ŠIJANA - FLAMENGO CB GREEN PIZZERIA INFORNO 2:0

CAFFE BAR CAMPETTO - MNK LIMPRESS 4:3 ( 2:2 ) 7m

GRILL BAR CAMPO - BB BARRACUDA 4:3 ( 2:2 ) 7m

U veteranima odigrao se samo jedan susret između Marčane i Staroga Grada iz Rovinja. Poveli su marčanci golovima Buića i Gortana ali ipak nisu uspijeli sačuvati prednost jer su hakleri Staroga Grada napravili preokret sa dva gola Deana Červara i jednim  Kesića.

REZULTATI - VETERANI 

MARČANA - STARI GRAD ROVINJ 2:3