Najava - Moja Ulica Moja Ekipa - 2. kolo ( 17.12. )

U seniorskome turniru danas kreće 1/16 finala u kojem će snage odmjeriti 32 najbolje momčadi 30. izdanja malonogometnog turnira Moja Ulica Moja Ekipa - Suzuki Motortech.

Prvi će na parket Doma sportova Mate Parlov izaći ekipe Vita Leva Juniori i Excel. Mladi Porečni već su odradili dvije utakmice, prvo su boljim izvođenjem sedmeraca prošli riječki Daman d.o.o., da bi nakon toga bez većih problema sa šet komada ispratili Bugarske Konjokradice. Zanimljivo je i to da se u toj utakmici čak šest igraća upisalo u listu strijelaca. Hakleri Excela su u svome jedinom susretu također bez poteškoća nastavili put na turniru, dobro su zategnuli i to sa sedam komada ekipu Slabo Zategnjeni.

Danas će snage odmjeriti iskusna ekipa Tubusa većinom sastavljena od Vodnjanaca i aktualni prvak Amateske Lige grada Pule Matadori Wine Bar Tappo. Predvođeni iskusnim Zaimom Alibašićem hakleri Tubusa do sada su već upisali dvije pobjede, prvo su pobjedili CB Barbados rezultatom 4:1, a nakon toga i Tomić Gradnjom 2:0 za koju je na vratima bio Nevzet Muhić, najbolji golam Ulice iz 2015. godine. Matadori su svoje mjesto u 2. kolu izborili pobjedom protiv momčadi Višković Automobili rezultatom 2:0, valja napomenuti kako njihovu mrežu čuva profesionalac sa velikih terena Marjan Ćorić.

Treći par čine finalist Ulice iz 2015. godine Netko iz Mase Pinjola Istra i labinska ekipa Tango Rave Pizzeria Napoli. Masa je svoje mjesto u ovoj fazi osigurala sa dvije visoke pobjede protiv Medulin Citya i Dvd Sutivanca sačuvavši svoju mrežu netaknutu. U svojim redovima imaju i dva igrača Futsal Pule, Bojana Barišića i Eldina Muhića. Labinjani su sa četri komada ispratili ekipu Las Vegas i predvođeni iskusnim voditeljem Igorom Dundarom tražit će svoju prilku za prolaz dalje.

U posljednjem susretu dana snage će odmjeriti nositelj turnira i osvajač iz 2015. godine Stella Spartans i mladi hakleri okupljeni pod imenom Tufao. U prvome kolu Spartnaci su bili bolji u kvartovskom derbiju protiv Punte rezultatom 2:1. Ekipu predvodi kapiten Futsl Pule i najbolji igrač turnira 2015. Goran Urošević. Hakleri Tufaa upisali su već dvije pobjede 5:2 protiv Konobe Danijele i baš sinoć 4:3 protiv B.B. Zeppelin, te će se večeras pokušati suprostaviti puno snažnijem protivniku.

Na parket će i veterani koji su došli do 1/4 finala, a prvi par koji će odmjeriti snage biti će porečka Vita Leva, osvajač turnira iz 2016. godine i veterani nogometnog kluba Banjole. Obje momčadi upisale su po jednu pobjedu u dosadašnjem dijelu turnira, Porečni su bili bolji od Nk Istre Gen. 91/92 visokim rezultatom 7:1, a veterani Banjola su nakon boljeg izvođenja sedmeraca preskočili ekipu Zauder Filma.

RASPORED :

19:00 VITA LEVA ELEKTROMETAL JUNIORI - EXCEL

19:40 TUBUS - MATADORI WINE BAR TAPPO

20:20 VITA LEVA ELEKTROMETAL - VETERANI NK BANJOLE

21:00 NETKO IZ MASE PINJOLA ISTRA - TANGO RAVE PIZZERIA NAPOLI

21:40 STELLA SPARTANS - TUFAO