MOJA ULICA MOJA EKIPA 2019 - FAVBET - Najava 20.12.

Jučer je završeno 1. kolo turnira i dobili smo 32 sudionika koja će se boriti za ulazak u 1/8 finala koja je na rasporedu u ponedjeljak.
Danas je na rasporedu 2. kolo koje će utakmicom otvoriti četvrti nositelj turnira Plavi Put iz Pazina i Šijana Tikvansi. Kratku najavu dobili smo od dva aktera današnje utakmice, čuvara mreže Plavoga Puta Roberta Kuzme koji nosi titulu najboljeg vratara iz 2017. godine, i Tina Ivanovića osvjača turnira iz 2016. koji se ove godine pridružio momčadi Šijana Tikvans.

ROBERT KUZMA ;

Ovo mi je 5. Ulica sa ekipom Plavi Put, a najveći uspjeh je finale i 2. mjesto 2017. godine. Ovogodišnja utakmica 1. kola bila je sve samo ne lagana. Bez trojice ( Dujanića, Videkića i Rudele ) bitnih igrača pobijedili smo dobru ekipu Bike Planeta sa zvukom sirene golom mladog Ivetića. Bilo je teško, gubili smo ali nekako smo prošli prvu prepreku.
O sljedećem protivniku Šijana Tikvans ne znam puno, ali znam da moji suigrači poznaju neke njihove igrače, pa će mi oni ukazati na njihove mane i vrline. Očekujemo tvrdu utakmicu i nadamo se da ćemo mi izaći kao pobjednici.

TIN IVANOVIĆ ;

Nakon transfera u Nk Štinjan sam upoznao te dečke, več od prije sam znao moje lokalne Štinjance dok sam ostalu ekipu upoznao ove sezone i odmah se osjećao kao u pravoj družini. Nakon određenog vremena smo i postavili pitanje "Ulice" i jako brzo i lagano smo se dogovorili da ćemo igrati. Mavriću ( nakon 3 godine ih i dalje ne razlikujem ali i jednom i drugom pozdravi ) sam se zahvalio za sve što su mi omogućili u ove dvije tri godine i sa respectom smo se razišli.
Prva utakmica je bila tvrda, teška, uz jako malo konkretnih akcija i udaraca prema golu. Za publiku utakmica negledljiva, dok sa igračke strane agresivna i borbena. Mladi Medicinari su trkom i zalaganjem kompenzirali za svoje neiskustvo dok smo mi prvenstveno dobrom obranom izborili penale. Dogodila se jedna sudačka "pogreška" koja je digla tenzije utakmice i pošteno nas uznemirila ali nećemo o tome, greške se događaju dok mi trebamo malo bolje reagirat na takve stvari. Penali su bili teška drama, od 6 penala 5 su promašena. Tu nas je prvenstveno Rusev spasio i pokazao kakav je golman, a ne napadač kako želi dokazat u Štinjanu. Iskreno ja sam trebao pucat zadnji penal ali Ivan Mašeni, naša okosnica mi je prišla na klupi i rekla "Tin, ne brini, ja ću nas odvest u sliedeće kolo" i preuzeo odgovornost. Kao veliki Raul Gonzalez to je pospremio u desni donji kut.
Plavi put je odlična ekipa, međutim uz sav respect ne razmišljamo previše o njima, tu smo da zajedno napravimo najbolje što možemo. Kvalitetniji su i uigraniji, ali ovo je Ulica, svake godine se događaju iznenađenja pa zašto nebi i mi bili jedno.
Osvojili smo Ulicu 2016. godine sa Pizzeriom Jupiter, te je to realno moj najbolji uspjeh na turniru. Međutim puno ekipa je osvojilo Ulicu i to nije pojedinačna nagrada koja me odvaja od ostalih, tako da ću ovdje bit subjektivan i reć da držim i dalje titulu najmlađeg igrača koji je igrao na turniru, to je bila 18. Ulica i sa tatom i njegovom ekipom "Axe Sport Servis" sam zapravo debitirao na turniru.

Susret između Plavoga Puta i Šijana Tikvans na rasporedu je danas u 19:30 h.

RASPORED, Petak 20.12. 2. KOLO

19:30 PLAVI PUT - ŠIJANA TIKVANS
20:10 DYNAMIC RIJEKA - VITA LEVA ELEKTROMETAL
21:30 PIZZERIA JUPITER TOLEDO - NK ISTRA PULA
22:10 ALL IN - TRINIDAD BEZ TOBAGA

Veterani - 1/4 Finala

20:50 MNK JAŠI - NK STARI GRAD