Izvještaj - Moja Ulica Moja Ekipa - 1. kolo ( 13.12. )

Stella Spartans osvajač Ulice iz 2015. godine pobjedila je u kvartovskome derbiju ekipu Punte. Najbolji na parketu u prvih desetak minuta bio je golman Punte Kraljević koji je zaustavio nekoliko zicera. Vigan Hoxha zabio je za miran odlazak Spartansa na poluvrijeme. U nastavku vodstvo je povećao Saša Urošević. Precizan za Puntu bio je Stefano Bobić iz najstrože kazne ali snage za nešto više nije bilo, te je Stella Spartans ipak zasluženo prošla u sljedeće kolo.

Ipak derbi dana odigrali su hakleri Kašćerge i Grin Baze. Prilike su se nizale sa obje strane, ali su mreže mirovale u prvome poluvremenu. Pleli su mrežu igrači Grina sve do osam sekundi prije kraja kada su iznudili šesti prekršaj. Desetercu se pristupio Andrej Radulović i odveo svoju ekipu u sljedeće kolo u kojem ih čeka nositelj Pizzeria Jupiter Klinci.

Finalist Ulice iz 2015. ekipa Netko iz Mase suvereno je prekočio i svoju drugu prepreku na ovogodišnjem turniru. Sa pet su komada ispratili ekipu Dvd Sutivanca koja je u svojim redovima imala nekadašnjeg kapitena Istre sa velikih terena Gorana Roceta. Mrežu Siteka tresli su Botonjić, Luka Bogdan, Livović Ivan i Bojan Barišić. Točku na i iz sedemrca stavio je čuvar mreže Mase Eldin Muhić.

Odličnu utakmicu mogli smo vidjeti između Santosa i porečke Palestre. Matošević Anton zabio je za vodstvo Palestre ali Alen Peršić je zabio za egal na poluvremenu. U nastavku bolja igra Santosa došla je na naplatu preko Imširevića, a posao je završio Cetina za prolazak Sfc Cabahie u sljedeće kolo u kojem očekuju ponovo Porečani, te će snage odmjeriti sa Vita Levom.

U posljednjem susretu dana predstavnik pulskoga kvarta Verude sasvim je zasluženo prošao Labinjane okupljene pod imenom CB pod Voltom. U prvome poluvremenu Hisa Ramadani doveo je Verudeže u vodstvo nakon što je ispratio jednu loptu na drugu stativu. U nastavku pokušali su Labinjani slomiti obranu Verudeža, ali sve što se desilo su dva gola Antonia Siljana za potvrdu prolaska Palermo Glocka.

REZULTATI - SENIORI

MNK PUNTA - STELLA SPARTANS 1:2

KAŠĆERGA - GRIN BAZA 0:1

DVD SUTIVANAC - NETKO IZ MASE PINJOLA ISTRA 0:5

SFC CABAHIA - PALESTRA POREČ 3:1

CB POD VOLTOM - PALERMO GLOCK TRAPAN INSIDE VERUDA 0:3 ( 0:1 )

Kod veterana porečka Vita Leva lako se obračunala sa Istrom iz generacije 91/92. Hat - trick Dalibora Vokića, dopieta Dalibora Šurana, te golovi Žikovića i Beličke završila su u mreži Aleksandra  Starčića. Jedini gol za Istru postigao je Vladan Rašula.

REZULTATI - VETERANI 

VITA LEVA ELEKTROMETAL - NK ISTRA GENERACIJA 91/92 7:1