MOJA ULICA MOJA EKIPA 2019 - FAVBET - Izvještaj 21.12.

U prvome susretu dana Mne Selina priredila je malo iznenađenje i izbacila Matadore Marčeta Vina sa turnira. Noel Pavat doveo je mlade haklere Seline u vodstvo ali je Stipančić Filip pogodio za egal na poluvremenu. U nastavku prvo Sandro Babić vraća vodstvo, a onda Karlo Karlović povisuje na dva razlike. Pokušali su Matadori i sa golmanom igračem ali sve šta su uspijeli bio je još jedan gol Davora Licarda koji ih nije spasio poraza.

Branitelj naslova Mne Veruda Maling bila je bolja od mladih snaga Pizzerie Jupiter. Sebastian Jokić u prvome poluvremenu i Manolo Bilić pri kraju susreta tresli su mrežu danas izvrsnog Flegara.

Beach Bar Danijela je na '' slovenski '' pogon golovima Bečić Kenana i Bokić Dejana bila bolja od vrlo borbene ekipe Flamenga za koju je jedini zgoditak postigao Dean Šabić.

U derbiju danas snage su odmjerili Stella Spartansi i SFC Cabahie ekipe koje u svojim redovima imaju po nekoliko vrsnih futsal majstora pa je dobra tekma bila zagarantirana. Vrlo oprezno ali i čvrsto ušle su obje ekipe u utakmicu a prvi su u vodsto došli Spartnaci nakon što je Denis Omrčen poznatiji kao Brgl bio precizan iz slobodnjaka sa udaljenosti od oko 15 metara. Novi gol i to onaj najljepši na tekmi došao je u drugome poluvremenu također iz velike udaljenosti kada je ponovo Omrčen iz slobodnjaka skinuo paučinu sa Glavonjićevih rašlja. Nakon što su hakleri Cabahie uzeli golmana igrača sve šta se desilo su golovi Pezića, Batelića, Bellia i Pavića za veliko slavlje Stelle Spartans.

Riva Restoran Trošt je nakon boljeg izvođenja sedmeraca kući poslala Majk 46. U regularnome dijelu LLeshdedaj i Čosić bili su precizni za Rovinježe, a dvostruki strijelac za haklere iz Vrsara bio je Šverko Filip.

Mlade snage Šijane su izborile osminu finala u utakmici punoj preokreta protiv Čaga iz Žminja. Poveli su Žminjci golom Matike ali su ubrzo Vujić i Hasanbašić zabili za prvu promjenu vodstva. Luka Orbanić postavio je rezultat na poluvremenu. U nastavku ponovo Žminjci dolaze u vodstvo preko Pinčana ali se još jednom upornost i želja za pobjedom isplatila Šijancima pa su Dino Murtić i još jednom Belmin Hasanbašić donjeli veliko slavlje za svoju momčad.

Posljednji susret večeri odigrali su drugi nositelj Pizzeria Jupiter Klinci i Cb Zeppelin. Dopieta Edi Kurolta bila je dovoljna da Klinci osiguraju svoje mjesto u osmini finala.

Kod veterana nije bilo previše uzbuđenja Vita Leva Elektrometal je svladala Tubus hat - trickom Vedrana Viljevca i golom Ede Flege. Dvostruki strijelac za Tubus bio je Aleksandar Gržinić.

Stella Šijana je bez većih problema osigurala svoje mjesto u polufinalu protiv ekipe Gerrard. Per različitih strijelaca treslo je mrežu Jovanovića, Kristijan Bošković, Rakovac, Joka, Vodopia i Sladaković Nenad.

REZULTATI ;

MATADORI MARČETA VINA - MNE SELINA 2:3

MNE VERUDA MALING - PIZZERIA JUPITER JUNIORI 2:0

BEACH BAR DANIJELA - FLAMENGO PIZZERIA IN FORNO 2:1

STELLA SPARTANS - SFC CABAHIA 6:0

RIVA RESTORAN TROŠT - JAK 46 4:3 p ( 2:2 )

ŠIJANA JUNIORS TOBACCO SHOP 33 - ČAGO ŽMINJ 4:3

PIZZERIA JUPITER KLINCI - CAFFE BAR ZEPPELIN 2:0

Veterani ;

VITA LEVA ELEKTROMATEL - TUBUS 4:2

STELLA ŠIJANA - GERRARD 5:0