MOJA ULICA MOJA EKIPA 2019 - FAVBET - Najava 22.12.

Posljednji dan 2. kola kreće danas od 17 h, a na rasporedu ima nekoliko vrlo zanimljivih utakmica. Snage će odmjeriti Valdebek Cb Orange i Netko iz Mase Cb Vrks koji su svoj put na ovoj Ulici morali pokrenuti iz pretkola. Kratke izjave aktera tog susreta, čuvara mreže Vladebeka Florijana Cindrića i igrača Mase Antonia Vukovića možete pročitati u nastavku članka.

ANTONIO VUKOVIĆ ;

Ovo mi je mislim da je negdje 11 ili 12 Ulica koju igram za ekipu Netko Iz Mae, a puno puta smo bili u osmini  i cetvrtini finala, ali ipak najbolji uspjeh je 2. mjesto iz 2015 godine.

Protiv Sao Benta smo usli malo nespremni, mozda i sa dozom nervoze posto je prva utakmica, ali bez obzira na sve ipak smo bili bolji i zasluzili smo prolaz dalje. Protiv La marende smo usli puno bolje u utakmicu, i kontrolirali je cijelo vrijeme, ali eto tek pred kraj smo uspjeli zabit pogodak. Mislim da se dizemo iz utakmice u utakmicu i naravno da ocekujem pobjedu protiv Valdebeka iako nece biti lako.

FLORIJAN CINDRIĆ ;

Ovo mi je četvrta Ulica sa Mne Valdebekom.  Pobjeda u pretkolu je bila rutinski protiv dobre ali jako mlade ekipe Cb Viva Galizana. Prvo kolo protiv Kascerge nakon 4 minute vec smo gubili 1-0 i imali igraca manje , ali pokazali smo prvo karakter, a onda i sa dvije blitz akcije okrenuli rezultat i po meni zasluzeno pobjedili. Masa je za nijansu slabija na papiru nego prijasnjih godina, ali i dalje ekipa puna jako kvalitetnih pojedinaca koja moze daleko dogurani na Ulici.

RASPORED ;

17:00 ERIK TEAM COSLOVICH WINES - ELEKTRO PERCAN

17:40 BUFFALO VODNJAN - GRIN BAZA

19:00 SAMSON I DALILA - MATE NA ULICI

19:40 MNE VALDEBEK CB ORANGE - NETKO IZ MASE CB VRKS

20:20 GENERACIJA DEAN VIJATOVIĆ - GLADIATORS

Veterani ;

18:20 EL STIL ELEKTROMATERIJAL - PIZZERIA JUPITER