MOJA ULICA MOJA EKIPA 2019 - FAVBET - Izvještaj 14.12.

Nakon jučerašnje pobjede u pretkolu Gladiatorsi su danas izborili još jednu pobjedu i prolaz u 2. kolo. Hat - trick Maria Crnčevića i golovi Maršića i Kundovića riješila su pitanje pobjednika, dok hakleri Bareala nisu pronašli put do mreže Gladiatorsa.

Mladi hakleri Pizzerie Jupiter velikim su preokretom došli do pobjede. Iako su Fuflandersi poveli golovima Matoševića i Bradetića nisu uspjeli izboriti prolaz u sljedeće kolo. Dvije dopiete, Vinceta i Stojanovića kao i gol Perkovića završila su u mreži Fuflandersa.

Branitelj naslova furiozno je krenuo  na ovogodišnjoj Ulici porazivši Riječki Daman. Dva gola Elvira Husarića i po jedan Jokića i Bilića zaokružila su poker u golu Damana. Velika podrška na tribinama biti će dodatan vjetar u leđima Verudežima u borbi za novi naslov.

Riva Restoran Trošt je sa dva gola Romić Marina i jednim Matoševića bila bolja protiv Nk Banjola za koje je jedini strijelac bio Niko Bakjac.

U posljednjem susreti večeri Grin Baza lako se obračunao sa haklerima Tubusa. Dva gola Jelenića i Prelčeca, te po jedan Četkovića, Radulovića i Žmaka završila su u mreži Debeljuha. Jedini gol za Tubus zabio je Gržinić.

U veteranskome turniru Pizzeria Jupiter upisala je još jednu uvjerljivu pobjedu ovoga puta protiv haklera Umaga. Po dva puta mrežu su tresli Stranić i Halilović, a još jedan gol pridodao je Vale. Preciazn za Umag bio je Medica. Već 1/4 finala ponuditi će nam pravu malonogometnu poslasticu jer će Pizzeria Jupiter snage odmjeriti sa braniteljem naslova El Stil Elektromaterijalom.

REZULTATI :

Seniori ;

BAREAL MADRELONA - GLADIATORS 0:5

PIZZERIA JUPITER JUNIORI - FUFLANDERS CB LESA 5:2

MNE VERUDA MALING - DAMAN RIJEKA 4:0

RIVA RESTORAN TROŠT - NK BANJOLE 3:1

GRIN BAZA - TUBUS 7:1

Veterani ;

VETERANI UMAG - PIZZERIA JUPITER 1:5