O nama

Malonogometni Klub Futsal Pula  je udruga za promociju i organizaciju malonogometnih natjecanja u Puli osnovana 2016 godine. Udruga ima za cilj vraćanje malog nogometa na mjesto koje mu u sportu grada Pule pripada. Prvi projekt kojeg je udruga preuzela na sebe je održavanje Moje Ulice Moje Ekipe 2016, turnira koji je godinama ostao simbol amaterskog malog nogometa u gradu podno Arene.

Osim toga, Udruga planira redovno održavati turnire za razne dobne skupine, a jedna od osnovnih zamisli je reaktiviranje gradske lige. Članovi same udruge su predstavnici svih najkvalitetnijih momčadi s područja Pule, čime se udruga razlikuje od drugih po svom sastavu. Sami igrači i predstavnici klubova tako imaju za cilj podizanje kvalitete i broja turnira na području Pule, ali i cijele Županije Istarske.

Sigurni smo da ćemo znati mali nogomet dići na rizine na kojima taj sport u našem okruženju mora biti. Otvoreni smo za suradnju sa svima, ideje koje imate pošaljite nam, javite nam se i iz drugih krajeva, time ćemo svi skupa dobiti još bolja natjecanja.

Udruga je do sada organizirala turnire :

Moja Ulica Moja Ekipa Suzuki Motortech 2016, Moja Ulica Moja Ekipa Suzuki Motortech 2017, Futsal Cup 2017, Futsal Cup 2018, Aquacolors 2017, 8 Pulskih kafića 2017.

Zahvaljujemo se svima koji su nam sponzori, donatori i svima koji na našim manifestacijama nastupaju ili ih kao gledatelji prate.

MNK "FUTSAL PULA"
OIB: 13747943776
Moncanor 11
52100 Pula