MOJA ULICA MOJA EKIPA 2019 - FAVBET - Izvještaj 13.12.

Večer su otvorili hakleri Šikići Uniteda i Majk 46. Milan Tomić doveo je Šikiće u vodstvo ali je LLeshdedaj postavio rezultat s kojim se otišlo na predah. Pobjedu Majku donio je Sandro Matić koji je bio precizan iz deseterca, a potvrdio ju je zvukom sirene Luka Sošić.

Uzbudljivo je bilo u susretu Noćnih Ptica i Elektro Percana. Dino Balde doveo je svoju momčad u vodstvo u prvome poluvremenu, a Amel Ibrahimović pobirnuo se za preokret i vodstvo Noćnih Ptica. Ipak slavlje nije dugo trajalo jer je trenutno najbolji strijelac turnira još jednom bio precizan na utakmici. Na sedmercima smireniji su bili hakleri Elektro Percana i izborili prolaz.

Trinidad Bez Tobaga nastavio je svoj put na ovogodišnjoj Ulici. Iako je Pizzeria Tivoli povela lijepim golom Alena Halilovića, Juran Bačić i Roberto Rauch osigurali su pobjedu Trinidadu.

Posljedni susret večeri odigrali su Gladiatorsi i Grill Bar Campo. Mario Crnčević doveo je Gladiatorse u vodstvo ali je Mark Andrijević pogodio za egal i rezultat na poluvremenu. U nastavku prvo Darko Kundović ponovo donosi Gladiatorsima prednost koju poslje svojim drugim golom povećava Crnčević. Do kraja susreta u strijelce se upisao i Januš za Gladiatorse ali i Balaško za Grill Bar Campo.

Kod veterana gotova je vožnja za Bus Driverse. Hakleri Gerrarda bili su bolji golovima Ružića i golmana Milana Jovanovića.

REZULTATI :

Seniori ;

ŠIKIĆI UNITED - MAJK 46 1:3

NOĆNE PTICE - ELEKTRO PERCAN 4:5 p

PIZZERIA TIVOLI - TRINIDAD BEZ TOBAGA 1:2

GLADIATORS - GRILL BAR CAMPO 4:2

Veterani ;

GERRARD - BUS DRIVERS 2:0