Izvještaj - Moja Ulica Moja Ekipa - 1. kolo ( 10.12. )

Prvi dan 1. kola Ulice otvorili su ekipe Tubusa i Tomić Gradnje. U prvome poluvremenu mreže su mirovale, a onda su u nastavku Aleksandar Gržinić i Dean Červar matirali Nevzeta Muhića na golu Tomić Gradnje i odveli svoju momčad u sljedeće kolo.

Matadori Wine Bar Tappo su golovima Vladimira Lipića i Daria Mijatovića uspješno preskočili mladu momčad Višković Automobila. Nekadašnji čuvar mreže Istre 1961 Marjan Čorić na vratima Matadora svoju je mrežu sačuvao netaknutu.

Novo Naselje Pazin je uz čak pet javnih opomena prošlo u sljedeći krug. Dva gola Dubravka Grdića bila su dovoljna za prolaz. Precizan za Campo bio je Milan Grenko.

Derbi dana odigrali su hakleri Toleda i Doblanovića. Gerovac Antonio doveo je Toledo u vodstvo ali je ubrzo Andrej Matejčić iskoristo nesporazum Kurtića i Zahtile, te je postavio konačni rezultat. Srđan Lolić propustio je priliku osam sekundi prije kraja odvesti Doblanović dalje nakon što je bio neprecizan sa 10 metara. Na sedmercima više koncentracije imali su hakleri Pizzerie Jupiter i prošli u sljedeće kolo.

U posljednjoj utakmici večeri snage su odmjerili Sao Bento i Bareal Madrelona. Josip Hmura doveo je Bento u vodstvo u prvome poluvremenu, ali je odmah početkom nastavka Ivan Lončar vratio rezultat u egal koji je na semaforu ostao do kraja susreta. Na sedmercima više sreće imala je ekipa Sao Benta.

REZULTATI - SENIORI 

TOMIĆ GRADNJA - TUBUS 0:2

VIŠKOVIĆ AUTOMOBILI - MATADORI WINE BAR TAPPO 0:2

NOVO NASELJE PAZIN - GRILL BAR CAMPO 2:1

PIZZERIA JUPITER TOLEDO - AS DOBLANOVIĆ 3:2 ( 1:1 ) 7m

SAO BENTO - BAREAL MADRELONA 4:2 ( 1:1 ) 7m

U kategoriji veterana Šijana je bez većih problema bila bolja od Konobe Danijele. Dvostruki strijelac za svoju momčad bio Aldo Vodopia.

REZULTATI - VETERANI 

KONOBA DANIJELA & OŽUJSKO PAB ZAOBILAZNICA - STELLA ŠIJANA 0:2