Najava - Moja Ulica Moja Ekipa - 2. kolo ( 20.12. )

Večeras nas očekuju posljedni susreti 2. kola seniorskoga turnira i posljedni susret četvrtine finala u veteranskoj konkurenciji.

Prvi će na parket Generacija Dean Vijatović i Trinidad bez Tobaga. Tobago je svoje mjesto u ovome kolu osigurao pobjedom protiv Erik Teama rezultatom 5:3, dok su hakleri Generacije DV nadigrali ekipu Nači Bože.

Sljedeći na rasporedu je dvoboj Šijanaca i Rovinježa. Šijana je prvo bili bolja od Flamenga 2:0, te nakon toga od Atomica 6:0, u oba susreta njihova je mreža mirovala. Acapulco je je već izbacio jednu Šijanu i to onu najmlađu rezultatom 2:1, a u 1. kolu bili su bolji od dečkiju sa Valkana rezultatom 5:2.

Nositelj Pizzeria Jupiter Toledo svoje će mjesto u nastavku turnira morati izboriti protiv veoma čvrste momčadi Čago Žminja. Toledo je do sada već izbacio As Doblanović i to boljim izvođenjem sedmeraca, dok je Čago bio bolji od ekipe La Marenda sa 5:1.

Posljednji susret ovoga kola odigrati će Sfc Cabahia i porečka Vita Leva. Santos je u prvome kolu već posalo doma jedne Porečane, bili su bolji od Palestre rezultaom 3:1. Vita Leva je bez većih problema prošla Sikurit.

U veteranskome turniru nositelj Cb Merag imati će jako težak posao jer će za prolaz u polufinale morati biti bolji od ekipe Stella Šijana koja je u prošlome kolu kući poslala ekipu Konobe Danijela. Merag je svoje mjesto ovdje osigurao tek nakon bolje izvođenja sedmeraca protiv ekipe Staroga Grada iz Rovinja.

RASPORED :

19:00 GENERACIJA DEAN VIJATOVIĆ - TRINIDAD BEZ TOBAGA

19:40 MNK ŠIJANA - MNE ACAPULCO

20:20 CB MERAG - STELLA ŠIJANA

21:00 PIZZERIA JUPITER TOLEDO - ČAGO ŽMINJ

21:40 SFC CABAHIA - VITA LEVA ELEKTROMETAL